Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barasin, meni si vec odavno BIO providan...NEK SE ZNA...!!!
I slucaj \"Dobrovoljacka\" po komandi dobrice cosica i borisa tadica, ovaj serv nije nikad htio zauvijek staviti tacku da bi krvolocna servija mogla lazno optuzivati i hapsiti one koji su odbranili nasu domovinu...!!!
Treba jedan dan da odgovara akodje za izdaju i davanja dokumenata serviji u slucaju Dobrovoljacka...Lap Top mu je nestao isti dan na hapsenje Ejupa Ganica u Londonu...a tad je on bio bas u Londonu...!!!
A jos sto je Barasin krijuci potpisivao sporazume i izdaju Tuzilastva BIH-e sa agresorskom krvolocnom servijom...?!!!
Pa so ovaj Glavni Tuzioc nije zahtjevo hapsenje i zatvor za najveceg kriminalca i Evropi Dodika...?! Covic je takodje kriminaac i njega je oslobodio preko pravosudja BIH-e...!!!
Simptomaticno je kako se ovim sto komentarisu postalo normalno da se tuzilac sastaje sa kriminalcima - jasno je gdje to vodi !!
@loco E NIJE DODIG, NEGO NAJVECA NAJVECA BOSNJACKA STRANKA SDP NA CELU SA NAJVECIM SINOM NASIH NARODA I NARODNOSTI EFENDIJOM ZLAJOGLUOM. POZDRAV IZ STOLNOG HRVATSKOG GRADA MOSTARA I HZ HB
dodik se opasno namejrio na njega
Nevidim ništa da je ovaj tužilac loše uradio. Pa njegov posao je da se susreće sa kriminalcima i da vodi istrage a ne da sjedi u kancelariji i čeka kada će mu neko iz policije servirati nekakve vijesti ili dokaze. Sve je ovo glupost kao i ova disciplinska tužba i hajka na čovjeka.
Kako to lijepo multietniĆari rade, titraju ti m.u.d.a dok im trebaš, dok radiš po njihovom diktatu, a onda te bace u septičku jamu. Svi koji pristanu na to, zaslužuju ovakav kraj.
E moj tuzioce. Slusao sam te kada govoris da svoj posao radis profesionalno. Moguce da i radis, ali ti ime ne odgovara, nije po ukusu nekima. Ocito nisi naucio lekciju, nekima nikada ne mozes vjerovati.
Vozdra, Milorade!
buzdovan-glava
Ja gluposti... čime se ja bavim. Sam sam sebi smiješan!
prvi