Komentari (1038)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav god da je.... Za Čovića je čovjek i po... I lakse bi se sa njim država napravila... Moramo prihvatiti realnosti u našoj zemlji... Iako bi ja volio da nema RS a, Kantona, entiteta... Nemoguće je. Dosta nam je Svim jada i belaja.
Hrvati su poznati po zabijanju noževa u leđa
Mile pokaži djelom da si za BIH ...imaćeš podršku Bošnjaka ...možeš da budeš Tito a i Slobo ...vjeruj do tebe je ...nije do naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne vjeruj Vlahu nikad.Nikad
....Osim sto im zelis drzavu ukrasti, valigatoru!
Dali je moguc scenario:Dzaferovic zbog ( optuznice , kao bolesti sto naravno nikom nezelim ) odstupi i na njegovo mjesto izaberu S. Izetbegovic.Nesto mi ovo sve sumnjivo Dodik mozda po dogovoru B.Izetbegovica sada pocinje diskvalifikaciju Dzaferovica . Sta Vi Mislite ?
Bog ti dao zdravlja i tvojim najblizim koliko si ti iskren prijatelj i Bosnjacima i BIH drzavi
Prvo Bosanski jezik pa da ti malo ko vjerujemo
Naravno da nema mira.Mozda ne sad mozde ne za 20 ali za 50 godina sigurno ce ponovo biti rata.Koncept multinacionalne drzave sa ovakvim sistemom vlasti nigdje nije uspio.Lako je Francuzima ili Svabama da budu stabilni kada se pita samo jedan narod i nacina.Pogledajte RS ce formirati vladu za desetak dana.Zasto je federacina ne formira?
“Učini bar jedan pogrešan korak...”
Ti si kod bošnjaka polozio milion puta... Nas samo tvoja glavuša moze zadovoljiti...
Kako god. Mile je iskreniji od Bakira.
Ne samo da je iskreniji nego drzi covjek do svoje rijeci za razliku od Bakira! Najbolji primjer su KBC Tuzla i BL;Dodik podrzao Tuzlu Bakir nije BL!
http://saff.ba/srbi-i-hrvati-ce-vladati-drzavom-rs-om-i-federacijom-a-bosnjaci-u-pet-kantona/
Ode nam omladina Milorade! Dozovi se pameti zajedno sa ostalim liderima-lopovima iz sva tri naroda!
blago onom ko je osto u BiH sad ce bit mnogo bolje sta nam rade od drzave ne mogu da vjerujem
Brzo ce odustati od ove price ako ga budu ignorisala ova druga dva clana.On je takav,a uz inat radit ce u interesu BiH.Nece vise biti price o odvajanju.Bice napredka.!!!
ne vjeruj đikanu kad ti darove donosi...
Hoce li nosit pancire na inauguraciji Dodo i Sefko? Komsic nema potrebe,on ne utice ni na kakav proces.