Želi nastaviti dobru saradnju
0
Milorad Dodik uskoro u posjeti Hrvatskoj
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da. Oni ionako nemaju šta da majoriziraju, jer su sve Hrvate i Bošnjake istjerali još 1992. Licemjerje bez granica..
čovič=tudjman dodik=milosevic
HAHAHAHA... glava mu ko haski tribunal XD
hahaha 27 komentara :DDDD
Pa periguzi Hrvati hoce da razgovaraju sa jednim uglednim politicarom ocito oni vasi salabajzeri ne dolaze u obzir,ko vam je kriv !?
SMRDE
Drugim riječima, P U S H I O N A za reketašku kriminalnu bagru i njihove pomagače mesare i crnokošuljaše! A vi, mali đode & bakiri & šagolji sa www.t.e.h.e.r.a.n-x.com serbez brišite, istinu izbrisati nećete!
Tipicni islamofasisticki komentari puni mrznje i lazi. Pogledaj sada kartu sto je drzao HVO i koliko se ne-hrvata vratilo pa pogledaj kartu sto je drzala muslimanska vojska i koliko je protjeranih koji se nisu vratili. Ne-muslimani nisu dobili prijeratne poslove, napravili ste dzamije, sehidske stanove i sl. u Hrvatska naselja i na direktan i indirektan nacin dali onako \"multietnicki\" do znanja da je teritorija zapisana.
@ lol.......pazi ti da mi vas ne bi skinuli sa grbace........smr-do separatisticki u pokusaju !!!!! SIKTER
hrvati i srbi su rascistili racune nema hrvata u RS i Vojvodini, nema Srba u Hrvatskoj u tu prica zavrsava sad nam samo ostaje da udruzenim snagama skinemo vas poturc3ne s grbace
SAMO BRISITE MOJE KOMENTARE. TO SAMO GOVORI KOLIKO JE I OVAJ PORTAL U SLUZBI BOSNJACKE FUNDAMENTALISTICKE POLITIKE. HERCEG BOSNA POZDRAVLJA PODRSKU CELNIKA REPUBLIKE SRPSKE U ZAUSTALVJANJU MAJORIZACIJE HRVATSKOG NARODA U FEDERACIJI BiH.
Haha, i ja bas citam ove bosnjacke komentare puni argumenta. Mile je servin, Mile je vo, Mile je Milosevic i Mile ima milijarde. Haha, tu se opet otkriva koliko je Bosnjacki narod jadan i glup, reinkarnacija glupog bosanca. Mile, samo tuci, imas vladu, imas narod iza sebe, imas kapacitet. Samo tako nastavi i jednog dana ces imati drzavu. Treba saradjivati sa komsijama, Hrvatima, Srbima i Crnogorcima ali samo ne sa Bosnjacima, haha! Mile for President, a, he is already :-)
Hahahha ali sada Poturice pjenje od muke sto Mile dolazi u Zagreb.Mile dobro doso predjednice u Hrvatsku
on bi potpisao,hehe
Ovaj će se ustoličiti za kralja,kako je postao entitetski predsjednik više čovjek ne zna jel predsjednik ili premijer a bit će da je obadvoje.Pravi Laktašenko.
Mislis o Sarajevu?
karaj Dodo glupe b a l i j e x 100000000000000