Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
”I tako je Milorad, uprkos smrti svoga oca, dosao u Mrkonjic grad pokazavsi koliko voli republiku”. - odlomak iz knjige Istorija za 8 razdred osnovne skole, godina 2421.
Eto koliko mu otac znaci, e sad zamislite koliko mi značimo Dodiku i Bakiru
Lik je nevjerovatan!Postovanje prema roditeljima se ne iskazuje na ovaj nacin! Politicari bi trebali svakim danom da nas zadive nekim novim pohvalnim potezom.Unatoc svemu pokazuju da je interes za ionako propalu drzavu,bitniji od sopstvenij korijena! Odajmo pocast propalom narodu!
Aleksandrov Drvar
Još se dobro uvlači
Psovati mrtvog covjeka je sve osim ljudskosti. Dobro nam je, kako nam treba biti.
Nek mu je laka zemlja bosanska!
@vratijaseDino666 Mile, zao mi je; samo nek ide redom!
Laka mu betonska ploča majku j....
klix promovira snajepristu sa Jevrejskog groblja. Objavi vijest o njemu i drzi je cijeli dan na udarnom mjestu. Prljave su to i krvave pare klixe
ein volk ein firer
Iskreno saucesce Dodiku, a dolazak na posao u toj situaciji je odgovornost i za pohvalu bez obzira da li se slazemo sa njegovim stavovima ili ne.
Teska mu crna zemlja....kad je napravio skota!!!
...definicija poltronstva od danas je Dodik!
Možete vi da pljujete po MD koliko hoćete ali on je uradio vise za jedinstvenu BiH nego Alija i Bakir i svi drugi politicari zajedno . To sto priča to odjekne ali sto uradi to ostaje . Da nije njega bilo gdje bi bilo Brčko , vojska, NATO ...Ovi Srbi ispod njega su 100x gori po BiH i veći Srbi
Jbg, babo je babo, k'o je.e babu, vaznije se u guzu uvuci. Eh eto kakav ti je to i covijek i narod. Pih
I Bogoljub i Alija se u grobu prevrcu, sta na ovaj svijet dadose...
Ebo ga babo