Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to moze ali samo da je cijeli balkan demilitarizovan, a ne ti bi da je bosna bez oruzja ali srbija neka bude krcata iza leđa pa da opet bijete goloruk narod jel pic**tine smrdljive
@DinamoZagreb Purgeru ne rise. Jeste, Tudjman ne bi nikad predao pola Hrvatske, ali je zato predao cijelu Bosnu, nama Srednju, a cetnicima Posavinu. A i onaj kamenjar ce nama ostati, jer tamo za 50 godina nikog nece biti.
@PredsednikMileDudukX Jeste al za vas u sumskoj republjik....jedini dokaz je to koliko ste plitki u glavama i koliko ste zaostali u mutaciji iz primata u humanoida... Duduk nam je glavna dvorska luda...al najbitnije je da ce te svi vi zavrsiti kao i duduk!!! Slaze se samo sa nacionalistima kojih je hvala Allahu svega oko 10-tak % Samo umno poremeceni kao ti djele isto misljenje sa dudukom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovakvo seosko vođenje politike još nije viđeno.
@bhaf covjek lobira svoje interese,njegovo potpuno legalno pravo,seljak si ti,zato sto vas bakir sisa kad hoce i kako hoce,sad ce terapija sad ce bake na tv da primis dozu.
@bhaf Koga briga sta Austrija kaze. Bosna ce ici tamo gdje vecina stanovnika odluci. Niko vlahadiju nece nista pitati.
Laktaški bizin poč'o mlatit' k'o pchka po sedlu.. Nanjušio je neki zajeb, dok traži gužvu iz koje bi ne opažen moga uteći...
"Srbi su nacionalisti, beskrajni megalomani bez vjere, to je najšovinističkiji narod Europe, ako ne i cijeloga svijeta, sa Srbima je nemoguće raspravljati, jer su bez razuma. Njih treba mlatiti jer respektiraju samo silu.
Srbin = Genocidaš
Pa ljudi vidite li vi Dodino ponašanje,izraz face,kretanje,pokreti ruka,budala je puko,nema mu lijeka.Vezati ga treba što prije da ne naudi okolini.
btno da USA podrzava ulazak bih u nato,a austrija manje vise nije toliko ni bitno
Svaka ćast prešjedniće prešjedništva ove ćudnovate tvorevine zvane bih,...zar nije svima cilj da ova tvorevina bude vojno neutralna i kada zarati u svijetu da se ovdje sklanjaju Njemci, Francuzi, Englezi, Rusi, a ne da naša mladost gine po tuđem svijetu!!!
Što je babi milo, to joj se i snilo...
Dodika kad vidim sere mi se
ovaj buzdovan nije normalan,prolupo naskroz
Ovo sto radi Predsjednik Predsjednistva BIH...jesu pripreme za Drzavni udar ili ocjepljenje entiteta rs! Naoruzava Miliciju, Formira rezervni sastav milicije, Ostatak naoruzanja koje mu trabaju isporuciti upravo planira da podijeli onima koje je juce pozvao da obuku "prave uniforme"! Znaci provodi Strategijske Planske aktivnosti spremljene u Srbiji! (1)
Znaci provodi Strategijske Planske aktivnosti spremljene u Srbiji! Upravo ono sto Vo-lin govori kako Srpska nema svoju vojsku, ali je imaju Srbi..jeste jedan dio pripreme da Srbija posalje svoje jedinice preko Drine, kako bi stitile ocjepljenje entiteta rs! (2)
nema sta podrzavati kad to nije stav BiH drzave! stav drzave je pristup Natou, i to ima crno na belo
Otisao kod Strache koji je veci desnicar i nacista od samog Dodika! Naravno da se podrzavaju, Dodo pozivao srbe da glasaju za njega, ali budale ne kontaju da kada bi se pitali do kraja isti ti desnicari bi protjerali i sve srbe iz Austrije jer oni ne mogu nikakvog stranca pa tako ni srbe ne podnose. Austrija nije u NATO-u jer su morali tako potpisati rusima da bi ih pustili iz svojih kandzi poslije 2. svjetskog rata. Da nisu morali potpisati vec bi odavno bili u NATO-u!
Kad se Srbija demilitarizuje i mi cemo biti neutralni. Svi koji podrzavaju Rusiju su kao neutralni i svrstavaju se u taj blok. Ako nisi u NATO-u znaci da si protiv njega to nije druze neutralnost to je svrstavanje na jednu stranu u ovom skucaju Rusiji.
Dodo ElDodirnime Dole II