Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sta je Rusija spala, drzi neke sastanke s nekim ko je na nivou opcine
Vrlo je opasno i sumnjivo ovo sto trojka hoce brzi kredit od MMFa, to je za spasavanje Dodika + tajni tim OHRa nesto muti da daju Dodiku drzavnu imovinu
Kad neko iz Sarajeva dogura do Bajdena ovako, onda pričajte. To se neće nikad desit.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
400 miliona ili ce ga penzioneri possipu od avgusta
glupan sebi grob kopa hhahahhahahahaha
Vrlo je opasno i sumnjivo ovo sto trojka hoce brzi kredit od MMFa, to je za spasavanje Dodika + tajni tim OHRa nesto muti da daju Dodiku drzavnu imovinu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otišao Veprić da izvuće malo para jer je zaglibio do grla. Da li je znati samo šta li je nalagao Putku i koliko km šupka mu je oblizao da dobije šta je zacrtao, a Putko vjerovatno naredio da Veprić još više rezi na Ameriku i Eu i na sve sto nije srpsko.
Dodik opet krsi Dejtonski sporazum jer vanjska politika nije u nadleznosti entiteta. Ovim je jos jednom pokazano da entitet RS slamanjem ustava BiH koji je ujedno ustav BiH treba prestati da postoji. Takva tvorevina nemoze da funkcionise u drzavnom okviru
Kažu danas na RTRS kako se Rusija vratila na svjetsku scenu. Nije šala posjetio je entitetski predsjednik 🤣🤣🤣🤣🤣
Sta sad Dodo?Hoće li putko napast balkan?
Svaka njemu cast....od Laktasa do Putina. Sa druge strane....sta bi Putine...od svjetske sile do druzenja sa ghenocidasem iz Laktasa
@fb...koga su pogodili hitler, milosevic ili karadzic metkom?
Trebao je povesti i Trojkaši zar nisu koalicijski partneri. Najavio je poskupljenje plina zato mu Trojka daje Istočnu konekciju da nas može još više pljačkati (guziti)
Smidt je unistio gradjanske stranke. Dobili su ovaj jedan mandat i vise nikad niko nece smjeti glasati za njih. Nisu vlast uzeli pet dana i prodali energetiku i jos malo drzavnu imovinu. Kad SDA dodje na vlast pitanje je hoce li ostati bilo sta da se odbrani ili ce BiH biti gotova.
A strancima SDA problem..e moj Bosnjo nikad pameti doc
E ako dodo rece za putina da je ciganija teska onda nije dobio pare. Mile cuvaj da mikrofon nebude upaljen
Pazi Lemi sta jedes.... Ima tu raznih mirodjija u jelima😎
Voljeli ne voljeli mile ne vadi.... bez pardona
Šta sad ?
Zivjela Rusija! Putno kume, trebam hitno 300 miliona! Ne moze Dodo. Vidis da smo se o jadu zabavili. Uh hebo mamu, ni on neda lovu, a za manje od mjesec mi dolaze zelenasi na vrata. Hebo sam jeza u ledja. Mile, planiraj put u Armeniju. I oni su srbi.
Opet udarna vijest krmak dodo
Kad misliš da ti ekonomiju spašava neko ko je pod, slobodno mogu reći, svjetskim sankcijama
predsednik Mile, slobodni lider slobodnog naroda, do nedavno sam mislio da srpski narod jos od Nidze Pasica nije imao veceg vizionara i drzavnika. Vise ne mislim tako, predsednik Mile je najveci ikad. U novom geopolitickom preslagivanju Srpska ce pronaci svoje mesto, to je i obecanje predsednika rasPutina.
@bajoplin normalno da se hvalimo kad se nasi lideri susrecu sa njmocnijim svetskim drzavnicima. Vasim liderima je top kad se sastanu sa drugim pomocnikom treceg zamenika otpravnika poslova neke zapadne ambasade. Svakom svoje, nema tu neke velike filozofije.