Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad smo glupi ... zašto da se ne šali s nama! Njegovi bankovni računi su u milionskim iznosima ... a mi ostali, gledamo kako ćemo preživjeti. On sebe smatra uspješnjim, pametnim, bogatim, sposobnim ... Ko nam je kriv što nismo kao on! Možda duša, moral, pravda, humanost koju nosimo u sebi!
Sta je bilo islamski muslimajmuni? Opet vam je neko drmao kavez, a? Hajde smirite se islamska stoko da vam se ne prevrne kavez.....
meni je bosnjacki humor ipak najcrnji...dok je snijeg urusavao krov sknderije bosnjo je pravio snjeznog konja i dao mu ime premijera drugog entiteta konj se otopi, krov se srusi, a bosnji smijesno...koji crni humor :D
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje!
samo nek će im tvoj komentar naškoditi žešće... a sigurno bi im više naškodilo kad bi narod više gledao istinomjer ili bar ISTINE i činjenice, a manje rtrs i ftv partijske dnevnike i to ko se kako zove i je li "naš" ili "vaš"
Day is probably the worst day ever to have a heart attack.
kad se sabere, lahumdzija 13:12 tihic, kao i stranke. sda uzas, a sdp za nijansu gori, nazalost moguce je biti gori i od sda, to upravo pokazuju zloja i sdp, a u konacnici mi ga na.ebasmo!
e jes im taj istinomjer naškodio vela havela,ljudi sad od muke odeše na pečenje a vi narode troši struju i internet komentarišući ih i svađajući se oko njih
SDA DEMOKRATIJA ! SIKTER
Najveca Dodikova prvoaprilska sala je bila izjava ..da P i H ima perspektivu kao jedinstvena "drzava " ! aaaapprrriiilllillliii !
Pogresno ste napisali,on ne pznaje sta je biti gradjanin.On vodi istu politiku kao Karadzic I mladic fasisticku.
Izdasjnici drzave-Srebrenice i najvelji kri-mi-nal-ci Tihic i SDA druzina su ubjedljivo prvi .
Odsad ce u sumskoj nova uzrecica biti.....LAZE KO MILE ! SIKTER
DECA i CEPANICE: Da sada 2013 godine ovde u Srbiji pametno povećamo proizvodnju i izvoz oružja, pa da zakuhamo rat između Ujedinjenih Arapskih Emirata i ostalih budala, kao što smo u Jugoslaviji unutar pokreta nesvrstanih, zakuhali rat između Iraka i Irana 1980 godine. Eh, kad se setimo onih vremena kad smo slali brodove sa oružjem u Iran i Irak, kako smo se lepih novaca načvakali do kraja rata 1988 godine. Ako nam preterano oslabi priliv novca od prodaje eksplozivnih naprava onda možemo opet zakuhati neki građanski rat u bliskom susedstvu, bre :) Mi imamo našu biološku decu, a sva ostala samo su drvene cepanice.
MALE TAJNE KUHANJA RATOVA: Države u svetu su često bile u napetim odnosima, ali su uglavnom uspevale izbeći međusobne fizičke sukobe, sve do onda kad je Srbija 1914 godine isprovocirala Veliki Rat. U novije vreme, 2011 godine, nije uspeo pokušaj zakuhavanja svetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima naše SANU ( srpske akademije nauka i umetnosti ) u Beogradu, jer veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u našoj SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspešno mogla neprimetno zakuhati neki novi rat (naš NAČERTANJE projekat) kao što smo pokušali u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovali u Hrvatskoj, Hercegovini, Bosni i Kosovu ... utehu najčešće tražimo u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaranju obrazovnog sistema.
JA, RADOVAN KARADŽIĆ, DOKTOR MEDICINE, KAŽEM: Medicina je previše komplikovana, jer ja od nje nisam imao naročitu M.A.T.E.R.I.J.A.L.N.U korist. Osim toga, lečenje bolesnika dugo traje, a lekovi su veoma skupi. Proizvodnja eksploziva je vrlo jednostavna i jeftina jer čistoća proizvoda nije tako stresna kao u prehrambenoj ili farmaceutskoj tehnologiji. Osim toga, metak je brži i jeftiniji.