Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzi ga gospodjo i uzmi koju hiljadu lagano
Vanja je super lik, moja puna podrska
IMAL NEKO U BIH ( NEMA VEZE KOJE VJERE I NACIJE ) DA NE VIDI STA OVA SELJACINA RADI . TESKO NAMA KOJI MU VERUJEMO :):):)
Mile medjedu. Izvini.
Nakon sto je Dodiku zaprijetio Bosnjak zvani anadolski sejtan, ysro se strahinja. Izvinjenje je naravno odbijeno jer mi pamtimo i ne oprastamo. Naplacujemo poslije.
PLJUNE (DODO)!!! PA TO POLIZE!!!! 😀😀😀
izvinjenje je kad barem progutaš vlastito $ranie. a on to nije ni pokušao no se još dodatno p°$rao naveliko i naširoko.
reko mu incko da se mora izviniti
Hahaha...ovaj se boji Incka ..i to smo dočekali..Danas Incko izjavio da treba da se izvine i ovaj odma..haha,veliki baja se pretvorio u malog miša
P! Ck! Caaaa
E, TO JE RECI PRAVI DJIKANLUK. BRAVO DJIKI. TVOJ NAROD JE VJERUJEM UZ TEBE.
ffiraun sa Gorice je učestvovao u ideji poklanjanja opljačkane ikone Lavrovu. Firgoš Kusturica i Cincar Vučić uvališe Dodiku do jaja ali ne smije da kaže.
ajd ne seri
Da sta ces nego se izvnuti. Da je pravde Vanja bi bila u predsjednistvu, a ti bi pratio pazarne dane i prodavao zelen po pijacama.
Ima Covjek karakter... Što pos... To pojede
Eto Dodo poserem te po po glave,a usput i popišam,pa izvini.
Izgleda ovaj portal Dodikov bilten.