Orkestar za svadbe i izbore
78

VIDEO / Milorad Dodik s Bajom Malim Knindžom zapjevao u šatoru

Piše: A. Panjeta
Na Facebook grupi "Svi mi koj smo za turbo folk i koji hocemo da istrebimo Metaliku" pojavili su se snimci raspjevanog predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika ispod šatora na narodnom veselju upriličenom na Manjači, povodom tradicionalne borbe bikova za nagradu "Jablan" kojom je okončan 47. Kočićev zbor.

"Kad će predsjednik jedne republike pjevati sa metalikama??? Nikad! Ovo je dovoljan dokaz šta je prava muzika!", komentar je administratora satiričnog Facebook profila posvećenog "ljubiteljima dobre muzike", uz snimke na kojima Dodik pjeva duete sa izvjesnim Čupom, te sa Bajom Malim Knindžom koji je široj javnosti poznat i kao izvođač ratnog hita "Ne volim te Alija zato što si balija", te pjesama "Stan'te paše i ustaše", "Vratiće se Novak sa minobacača", "Vrati se vojvodo"...

Za ovaj put Čupo, Dodik i Knindža ponudili su opus narodnih pjesama koje govore o ljubavi i nostalgiji za rodnim krajem, i nije nam poznato da li se na repertoaru našlo šta od Knindžinog bogatog stvaralaštva. Da su se snimci ranije pojavili, sigurno je da bi pretendovali na visoko mjesto u našem izboru "Top 12 najvećih trash folk hitova".