Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek koji ocrnio tzv rs u cijelom svijetu, čak i oni koji nikad nisu ni čuli za tu tvorevinu su protiv toga.
Da ima pravde u ovoj drzavi, Dodik bi davno bio u buvari. Skupa sa Bakirom i Covicem.
Ma ovo je samo oponašanje Rusije i Putina. Jer je Putin prvi počeo s tim, biću oredsjednik pa premijer, pa predjednik, onoliko koliko to zakon propisuje, ali samo da sam na vrhu. I u njega gledaju i Vučić i Dodik. Vidi se u koga gledaju i bez koga ne smiju ni prdnut...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Potpuno je jasno da srbovi glasaju za ovakve krkane i đikane jer oni to vole. Ide to zajedno rakija brlja šator gusle i srbovanje.
😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣
Sa konja na magarca 😄
Milorade, Pavlović banka!
Kad ga vidim pokvari mi dan 🙂
zelim ga i ja u stali pored sarenke
I 30g poslije gledamo Dodika, Bakira i Dragana. Ostavili im ocevi i babe u amanet pozicije i plate. To sve govori o genetskom kodu Srba, Bosnjaka i Hrvata i odatle vicevi o "glupom" Bosancu.
Jadna majka svim Srbima (osim njegovoj familiji i lopovskoj pantljičari koju doji) s njim.
Pa kad coban i nije za internacionalne politike... Vratite ga za nacelnika Laktasa. Tamo mu je mjesto.
Trebo bi ti bit glavni al na poligonu pod košem 2 na 2, kad vas upravnik pusti malo iz ćelija da se produvate
Legalni fasista, islamofob
Čovjek koji nema nikakve rezultate za prošli mandat i sad hoće opet da svira rmoniku i pije rakiju po prostorijama predsjedništva,toga nigdje nema rođo moj, ovo je plemenska država
EHA JADAN ŠTO SI DIGO REP..
realno, u rs i ne postoji bolji čovjek iz reda srpskog naroda od dodika za tu poziciju
REPUBLJIK ŠUMSKA
Tebe Mile moze da bira samo neko kome odgovara da mu dijete odrasta u ovakvoj drzavi koju ti kocis na sve nacine i grabis svojim bliznjim. U prevodu samo tebi i tvojoj poroduci odgovara ovo stanje!!!