Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Međed!
Vidi dame u crvenom što se oduzela na voždov glas...
Dje se nece pjevati...kad imamo medjunaodno priznatu granicu Republike Srpske i kada smo jednom nogon u nezavisnosti i pred odvahanjem od poturcenog okupatorsko-dupelizackog sljama
kako je nestao rokenrol ?
Opet iste fore prodaje djikanima. Dok ide, nema potrebe mijenjati taktiku...
Kako samo auditorij uživa, nevjerovatno. Pogledati nekoliko puta. Stoko nepismena pustite nas da živimo. Idite u svoju nedođjiju Srbiju. Bog vam j.... majku.
Ovo su, do sada, najodvratnije reči koje sam ikad pročitao na bilo kom forumu. (ovo upućeno drugom narodu manje-više). Bliži se kraj sveta čim se pojavljuju ovakve osobe koji zlohule Boga.
Ovu su istu pjesmu pjevali i pocetkom 90ih, doduse izvodjac je bio drugi ali je kraj isti..
Evo sta je pjevo: Melodija-Despacito, tekst-Diz se Tito, kako boga znas samo diz se Tito .......
ovo je lik koji će srpski narod odvesti u europu i ko zna još gdje
krkan 100% i nije za BiH, neka ga u RS-u i kod bikova
Odjava 🙉
Ja mislim da se i Kocic u frobu prevrce :)
Kad će snimit' duet sa Turuljom, "ne može nam Inzko ništa" :)
Konj ostaje konj, bez obzira na predjeni put.
Sto kukate?Pa mi smo mu digli rejting.Kada sam pisao da ga ignorisemo pljuste minusi.Sve sto ga mi vise mrzimo djikani ga vise vole,a to se i vidi jbg..🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃🦃