Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupe kliks bosnje nikada ne citaju tekst "'Ja sam prije godinu tražio takvu mjeru. Nije podržana i ja sam se pomirio s tim", rekao je Dodik. '' ne znam sta vam nije jasno Dodik kada je trazio vojsku ovi su ga zajebavali pa nije ni on ovca.
Nismo ni očekivali da ćeš riješiti bilo koji problem u ovoj državi!!!!!!!!!!!!!
Najbolje je onda zaustavljati migrante kod ulaska u FBiH i ostavljati ih u manjem entitetu. Ako ih dodick prima iz Srbije, neka ih ugosti.
"Ja mogu potegnuti pitanje vitalnog nacionalnog interesa", istakao je Dodik Potegni ti, za svaki slucaj, i oba clana predsjednistva za onu stvar međede!
Jak migrantski lobi u BiH hahah
Milojko veli da ; rep.s... ima svoj stav , ..i bla bla ...i da je to izglasano u skupštini rs-a...". A da li prema tome , jel te bre ba-ja , i u federalnoj skupštini može nešto da bude izgklasano ( recimo da se ukida rs , ili da se formira " treči " i na teritoriji rs ) , pa da to onda mora da se poštuje...? Aaaaa...?
Izgraditi migrantski centar u Laktasima!
To je posao unutrašnjih poslova a ne vojske. Policija je i bolje opremljena za takav posao.Neće valjda pucati na ljude.
a prije dva mjeseca je trazio vojsku na granici sa srbijom ovaj cirkuski medvjed radi kako mu gazda vucic naredi da izvodi trikovre na stetu svog naroda i naroda kojeg predstavlja
Kako kaže Mile neću? -Hoću ku'ac!
Čovjek je ovo tražio prije godinu dana ali zahvaljujući vječitoj politici opstruiranja politićkih oponenata nije porošao prijedlog, sad opravdano on blokira.
Ako se na ovom pitanju necetu usaglasiti, onda ne znam u cemu ce te.
Zlikovac!
Hajde pristani,ali uz obavezno pranje zuba da mi PUŠIŠPO.
Lijepo je Komsic spustio Dodiku i svu odgovornost bacio na njega .  Taj isti Dodik se koristio raznim teorijama zavjere kako se migranti organizovano dovede u BIH i vrsi islamizacija, a sada sam to nece da sprijeci nego jos navija da ih dodje sto vise.
Milorade ti si budala al bas budala
Neće on vojsku OSBIH na granici BiH sa Srbijom i Crnom Gorom jer onda priznaje granice BiH a ovako smatra Srbijom zemljom gdje ne treba biti granica. E pa nije dobro shvatio. Granicaa ne treba biti ali se mora znati gdje je BiH a gdje Srbija. :)