Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma duvaj ga dodo
i sta sad oni putuju po bosni jedu piju nizasta i sve narod to fino odgladuje??
Nije srece da ste napravili koju fabriku.Tito je 30 godina poslije rata u BiH napravio 100-tine hiljada radnih mjesta,avione i helikoptere u Sokolu,djelio stanove raji...Kakve koristi narodu od vas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drugim rijecima, ako budete svima govorili da smo vas ubijali, zakopavali i kosti premjestali onda cemo se naljutiti na vas. Sta ocekivati od onih koji su napravili genocid.
Sarajevo je glavni grad..po Dejtonu sve drzavne institucije treba da budu u glavnom gradu..Sud treba da ostane u Sarajevu a ne u Lukavici.Ukoliko se to dogodi to je jos jedna Izdaja .
Nepase dodi trojka jer nema talova kao sa sda, nije navikao na ovu politiku nepopustanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije “ako”, nego “kada”!
Pa ja sta ce se nego usvojit
Vidi mu glave kao cose katedrale!
Dr profesor Lagumdzija rodjen u Sarajevu a ti dodik poljoprivredna škola rodjen u tim nekakvim Bakincima Bogu iza nogu.Ti ne možeš ni cipele okrenuti gospodinu Lagumdziji.Smetaju vam pametne Bosnje.
Tako i treba u Sarajevu glavnom gradu Bosne i Hercegovine održavati sastanke a ne po nekim prcijama selendrama
idi bre leči se
od kada se ti opovezuješ na zakone??? samo kad tebi nešto ne paše inače pljuješ po njemu! đubre obično
Nije ako se usvoji kuko,neg smatraj usvojeno je
sikter
Kome trebaju unište ovi tkzv političari, svaki svom narodu šteti i bogate, se enormno a palamude istu retoriku, mi svi da smo pametni, svaki svoje da potjeramo toljagama
Državom upravljaju mafijaši, ovo sve treba hitno Smith rješavati i sklanjati ove kartelaše koji uništavaju sve pred, sobom i djecu i omladinu otjeraše
Ništa nisu dogovorili a od 113 amandmana dogovorilo 110. Valja se opratiti sad za ove dogovore, a kao ne može se sa muslimanima, nema dogovora, izaće iz Parlamenta a na kraju sve dogovori.
"Ništa nismo usvojili". Ja, i? Koliko puta smo to čuli do sad. 😴
ne boji se niko tvog zastrasivanja
Sto je Dodo dobio boje