Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik laze srbadiju u sumskoj republici, gore nego Vucic ove u Srbiji. Vjerovatno mu ni oni ne vjeruju, ali su na budzetu kod njega.
@Muhamed1 mozete ga mrziti ali mu ne mozete nista, neka nama dodika
Sa srbima moraš biti veoma oštar ali i puno strpljiv, jer koliko god ih ne volio, nikad im ne možeš nanijeti štete koliko oni sami sebi, Nakon gubitka "srpske krajine" , "srpskog Kosova" ,"srpske C.Gore," očigledno je došlo vrijeme da se i posljednji teritorij sa prefiksom "srpski" vrati u prirodno, prvobitno stanje. Tako da podržavam Mileta i isprdke poput onog Radmanovića, jer niko nam neće vratiti Republiku Bosnu i Hercegovinu bez entiteta kao što to rade Mile i kompanija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako nije NATO na Manjači šta onda predstavljaju NATO specijalci koji se stvarno tamo nalaze!! Ili je gore kongres pekara i slastičara EU ?
Je li on fakat rekao oranijum ili se to novinar zahebo
najpre ce biti Rusko Kineska vojna vezba u Republici Srpskoj...
Više vjerujemo Dodiku nego rođenim očima
Za svinjoglavog Dodika bi trebla porcija obogacenog uranijuma, bar jedno dvajes' kila.
Ako nije Nato na Manjači bit će na granici sa Srbijom samo ti rokći vepru i laži sviju šumsku marvu.
Oni su tu,samo sto su nevidljivi ...
Standardna srpska demagogija i suplja. Samo znaju LAGATI, ti im je osnova svega. U ostalom, to je i Dobrica Cosic priznao.
Ko danas govori istinu ima najmanje prijatelja...
Na Manjači postrojene jedinice OSBiH, standardi NATO formacija, manevri po NATO pravilniku, nova Bataljonska grupa pješadije po NATO klasifikaciji, NATO komandni jezik, sporazumljavanje po NATO kodifikaciji, ocjenjivači sa NATO certifikatima, mentori iz NATO-a, komadant NATO štaba Sarajevo, vojni posmatrači iz NATO država!!!!! Al kaže milorad, kakav NATO?!? Ma jok brale, rusi su to! vlaaaahahahahahahahhahahaahhaah
Po provjerenim informacijama iz dobro obavjestenih izvora iz SNSD-a, u toj stranci je doslo do velikog i nepremostivog raskola izmedju Dodika, Kosarca i Spirica sa jedne strane i Zeljke Cvijanovic, Zorana Tegeltije, Radmanovica i Radojicica, oko uspostave vlasti i slanja ANP-a, jer Zeljka Cvijanovic,Tegeltija i ekipa koja je podrzava zele da zavrse to i da se imenuje Mandatar, sto implicirada su prihvatili ponudu Amerike i saveznika da izbace Dodika iz igre. Zato je laki malo nervozan.
Laze Dodik, jer kao sto svi znamo on je najvise podrzavao Lorda Ashdowna da vrsi smjene SDS kadrova u institucijama BiH, ali i institucijama RS-a. Neke je cak i sam Dodik prokazivao i cinkao Ashdownu kako bi ih on smijenio, kao sto je Poplasen i Mirko Sarovic. Sada kad mu vise ne odgovara ta politika NATOa na cijim je tenkovima i dosao na vlast, ponovo laze i obmanjuje jadne i napacene smrdonjee iz RS-a. Dodik je ozbiljno bolestan, vidi mu se po ponasanju, hitno smjestiti na Sokolac.
cim se vadi i pravda znaci da ima NATO-a
Ovaj i Kolinda, sve ludji...