Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na moru, brckanje, kupanje. Sve drugacije izgleda kad si izvan medija.
ti si izvan drzave... jok izvan medija
Čovjek koji je pao razred u poljoprivrednoj školi, čovjek kojeg su prozvali Ronhil (a nije pušač), čovjek koji je doveo harmonike u institucije predsjedništva, e taj čovjek je izgleda iznad svih zakona iznad svih obrazovanih stručnih ljudi, čovjek koji već 30 godina nam se pišššaaa u usta i seeere na sudbinu djece ali svima ne samo u Federaciji ili u RS nego komplet svima nama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ce Schmidt reci da sve tri strane moraju biti konstruktivne i da Dayton garantira cjelovitost BiH i tako te suplje price
Bosanci ce napast
I ne kaži da se s njima mirnim putem ne može izaći na kraj....
Milorade, BiH ti je trenutno glavni stab CIA, FBI i Natoa na balkanu i Eu. Sto si pokusavo, pokusavo si. Sad hapse ;)
Republika Srpska je samo usporeni snimak Republike Srpske krajine. Slijedi povlacenje iz institucija, represija, jad, bijeda, na kraju ce spasti na 100 000 stanovnika a onda se cijeli entitet sam od sebe raspasti. Zivi bili pa vidjeli.
Ovaj novinar, kao i mnogi komentatori ovdje, apsolutno nema kontak sa realnošću. Mile prijeti državi?? Koji Mile, kojoj državi? Dajte ljudi, probudite se. Volim BiH, Bosnu, Herceg-Bosnu... ma zovite tu zemlju kako god hoćete. Volim je bez imena i prezimena. Ne volim njene političare(ove današnje), mafijaše, kriminalce, strance u sudu, OHR-u, itd. Ne volim B., D., Ć., K., ..ma nikoga od njih. Ne volim ništa što ne valja, a u BiH puno, puno toga ne valja.
Ma daj G. Klix, to je jedan novi covjek, pricao mi sinoc jedan iz FGR. Samo dzaba raspirujete, pred izbore. Ups, nema izbora ove godine.
"Ustavni sud Bosne i Hercegovine je uz Oružane snage možda najfunkcionalnija državna institucija" Oružane snage... hahahah
Sram ga bilo ,Dodika,želi izbaciti strane sudije...Hoćemo sve strane sudije...Suverena BEJHA
Ko god je krenuo na bilo koju drzavu na kraju se zavrsio iza resetaka a tako ce i on zavrsiti.
Lik mulitimilioner boli njega neka stvar za BIH. Sve je ovo predstava za debile. U dogovoru sa lopovima iz federacije..
Snagu takvih kao on smo vec vidjeli u proslosti.Prvo ih puste da ser. pa ih onda posole bombama. On je obican potrcko kao i Covke i Bakir ovih sa vise nivoa.Njih ne postavljaju niti smjenjuju narodi,nego oni koji su ih i postavili,zato popustite narod prepadanjem i psihozama.
E MOJ NARODE MI DA IMAMO SUD TUZOLASTVO DA RADE SVOJ POSO NEBI OVAKVE SLIKE BILE U NOVINAMA NEGO IZ ZATVORA SVE I JEDNOG POLITIČARA .ZATVORE ČOVJEKA ZA METAR DRVA TRI MJESECA ONI MILIONE POKRALI JEL NEKO ZATVOREN KRIMINALCI PO ULICI UMJESTO U ZATVORU DA BUDU UBISTVA PLJAČKE SVE BA SLOBODI GODINAMA NE RJESAVAJU SLUČAJEVE .BOLJE BEZ NJI SVAKAKO SE SVE RASPALO.
Milorad Dodik je pokrenuo ukidanje Dejtonskog mirovnog sporazuma, i mislim da ga treba pustiti u tom pravcu dpa da se jednom za sva vremena riješi genocidna tvorevina zvana RS. Ponašanja kakva ispoljava Dodik crpi iz Dejtona, taj sporazum treba staviti van snage i vratiti Ustav RBiH.
Ne kontam sto ga Smitko ne kutarise... Dosta ga je, nije vise ni zanimljiv ni smijesan. Naporan je, i dosadan, kao komarac kada zuji oko glave. 🤷‍♀️
Sve dok je Putina bit ce i Dodika i Vucica i Covica i Milanovica.Kad Putin padne, i ovde ce se stanje promjeniti.