Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO je bombardovao RS i Srbiju jer ste godinama ubijali brutalno ljude koji su goloruki pokušali da se odbrane.Zaboravljaš da su najbrutalniji zločini počinjeni dok je narod bez oružja branio svoje porodice,pa ste onda bombardovani karikaturo od čovjeka.Ja se nadam da se nekada postojati pravda za njega i slične njemu bar sto se ove teme tiče.
Samo mentalni zaostali pokemoni bombardovanje agresora poistovjećuju sa zločinom. Da nije bilo SAD-a i NATO-a, danas bi u Laktašima prodavao cigare na tezgi.
Zapad je potpomogao da Ukrajina petostruko podigne životni standard. Rusiji se to nije dopalo. Ukrajino sram da te bude.
bem vam mater (etnicku marš iz zapadni zemalja!!
Ehh najgpra je dvolicnost i utjerivanje samog sebe i ostalih u vjerovanje neke lazi a nekad svercer uvjek svercer samo danas trguje kao i ostali politicari u BIH prodaju svjoj narod i grade sebi i njihovim bliznjim buducnost .Al doce i pravda kad tad svima
Vrljikom ih milojko
BRAVO DODIK, OVO JE BOSANSKI HARAKIRI.Dvadeset godina lobiranja za BIH je manje od ovog intervjua .
Pali traktor Mile!
Pustli su ga Amerikanci i Englezi da radi sta hoće. Rastura državu BiH za koju je garantovala i garantije međunarodna zajednica. Ujedao BiH a sada ujeda cijeli svijet. Dodo samo jaši kada ti se može.
kako rastura? sta je konkretno uradio - nista sta su bosnjacki politicari uradili da ga sprece- nista i jedni i drugi su ti veliko nista.
lazemo da bi obmanuli sebe da utesimo drugog,lazemo iz samilosti,lazemo iz stida da ohrabrimo da sakrijemo svoju bedu,lazemo zbog postenja lazemo zbog slobode,laz je vid srpskog patriotizma... itd rece otac nacije Dobrica Cosic i sta ocekivati od ovog balvana naseg Do-Dick obraz djon od cipele
Ovaj kao i zoka koka ne zna sta prica. Niko od uglednih casopisa ga i ne slusa a kamoli citira, tako da mu ostaju samo ovi ruski ublehasi.
Dodik sta je sve do sad izjavljivao davno je trebao biti sankcionosan od strane EU. Jedino ko ga sankcionise su SAD pa sad i Britanija, ali i Britanija zato sto je van EU. EU je totalno nepouzdana i politicki krhka zato sto svaka bidjea moze uloziti veto, pa tako i na sankcije
E moj Dodo jos malo i Rusija cecte odje..at kao i Vucic ides na smetljiste gdje ti je i mjesto,smradu
Da se kladimo da EU neće ništa poduzeti!
To vole, samo naprijed. Kunem se bogom na danasnji Dan, kada bi I jedan manji eksces bio, bilo gdje u BiH, rado bi za pusku ponovo uzeo. Ne zbog naroda pravoslavaca, Srba, ili kako god. Samo zbog tebe takvog kakav jesi. Pamet u glavu, otisao si daleko.
Da Bog da dobio najgori oblik karcinoma!
kud tebe tad neubise