Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šumski medo opet po starom..
da su pametni bosnjaci i hrvati pa da se udruze protiv ovog idiota...
Normalno ako dobije ustavni sud dobija sve ostalo kroz odluke ustavnog suda.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dobro je Kurti rekao da živimo s Česima davno bi se dogovorili...
Sad kad su mu dali sve, i ne treba mu ništa više.
Auuu sto ces nas nasekirati, i onako ti nista nemislis dobro ovoj zemlji a sve to sto bi i usvoio tebi vise treba nego ikom drugom, rate za kredite sto si profucko dolaze na naplatu dokad ces vidicemo.
Covjek dobija sta hoce nasilnom politikom, a nasi se samo saginju
Dosada je bilo" hljeba i igara", sada je, dajte hljeba, pun nam je ku. ac vaših igara, milione pokradoste, a politikom nacionalizma se, držite na vlasti, mrš, DOSTA
Jesu li spremni autobusi. Valja u decembru potrpati rs u autobuse i u Srbiju da se glasa za vucica. Ajmo mobilni narode sendviće od parizera u ruke bit ce i flasa vodice a vidjet ce te i Beograd.
Podvukao je da je stabilnost RS-a neupitna i da je RS ostvarila svoje budžetske ciljeve i da će sva davanja biti završena sa 31. decembrom ove godine Znaci ipak fali para. Kada ste ono htjeli napustiti institucije???
Ide mile Zeničkom prugom pravac KPZ. pokoj mu duši, poneseš tečni sapun da ga ne bi primio. Savjet života mile
Eto onda se neće ni jedan ni usvojiti.
Ok. Nakon sto se dobije taj zakon onda da se dobije HIMNA BiH, da u pasosu stoji samo BiH bez entiteta i narodnosti, da se iz obrazovanja izbace sve LAŽI, da se u ustavu i zakonima strogo navede da plate uhljeba zavise iskljucivo od BDP-a itd... eto, jel posteno?
Super , samo ces jos vise ubrzati bankrot rs
Nema države ni zakona dok tebe ne spreme u buharu.
Da li je istina da protestantima iz BL nije placen staz 4 godine?
Nisu to protestanti vec pravoslavci...
Bravo Mile.A zaista on kad odluci svi moraju slusati a pogotovu trojka.
Vala kako ste i dosad možete i odsad neusvajati zakone, na to smo navikli vec i obikli.. moze se taj zakon donositi i poslije "sudskog postupka" u Sarajevu..
Vala kako ste i dosad možete i odsad neusvajati zakone, na to smo navikli vec i obikli.. moze se taj zakon donositi i poslije "sudskog postupka" u Sarajevu..