Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha al se braca udruzila,sve lazno i on i vi
Treba maksimalno obezbjeđenje da opet Srbi ne pokušaju nešto ko sa Vučićem.
ma mogu pokusavat sta hoce,ali mrlja na obrazu genocid ostaje vjecno
Razmišljam ako bi napravili uniju sa Milom mogli bi da se zovemo Crna Bosna i Gora Hercegovina!
koliko para Mile dobio
Kuda mislis proci do Srebrenice ?
djukanovicu ti si jedini koji ima ispravan odnos prema bh i ti si demokrata jedini na ovim prostorima nepljujes pa lizes ispravan odnos svaka cast dodik bi da i ustavni sud bi h bude on snsd sto je tragicno povuci mu nove sankcije rigorozne
Toooo Mileeeee
Bravo, posteno!!!
Svi u Crnu Gornu na moreee ,plaze divne ,ljubazni ljudi
Normalan zivot u ovoj regiji je moguc. Opasnost od nazadnih politika nacionalizma, komunizma i sl. uvijek postoji medjutim ljudima je postalo jasno da drzava ne mora biti zarobljena ideologijom bilo koje vrste, da gradjanin ne mora da bude sluga bilo koje ideologije. Drzava i gradjanin (pojedinac) mogu da napreduju i zive slobodno samo u demokratskoj gradjanskoj drzavi koja je najveci doseg dosadasnjeg razvoja civilizacije drustva. Sve drugo je diktatura i autokratija
Genocid u Srebrenici, Jasenovcu, Banjici, Macelju, itd, neće priznati jedino ultra nacionalisti, loši, izmanipulirani, pokvareni i korumpirani "ljudi", a do-dick je samo tupava krupna figura unutar tog stada.
Bitna je katarza... Nije bitno kad bitno je da je ima... Ljudi ubaju ljude svaki dan u ratu ili miru.... Bitno je da priznaš da si činio zlo ne zbog sebe i onih kojima si činio zlo već zbog djece i onih koji dolaze... Rat je bio i prošao i niko i ništa se neće vratiti ali dolaze nove generacije koje treba da žive a ne ratuju... To je moguće jedino kroz iskreno pokajanje i priznanje zla koje je činjeno u ime naroda a Dodik je jedan obični malograđanski kabadahija.
Milo je doživio katarzu i prizna genocid u Srebrenici,a devedesetih bio na strani velikosrpske ideologije kao ,a neko prizno genocid ,pa ga sad negira ko dušmanski smrad Dodik.Pa procijenite ko je bolji čovjek.
....ne se.i yebo ti pas mater.Svi su nešto prodali a samo vi niste.Piz.a ti materina prodali ste bošnjanstvo za svetosavsko srpstvo sredinom 19. stoljeća.Mrš stoko licemjerna.
cg fer, izvinula se za rat, platila odstetu, zivi svoj zivot
pametan ovaj Milo!
IZJAVE SU MU ZAISTA LJUDSKE - SVAKA ČAST !!!