"Ima jedna modra rijeka"
4
Miljacka poplavjela kod zgrade Papagajka
Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konačno plava rijeka.
Na kojem jeziku ista moze \"poplavjeti\"?
Da, sad se sjetih. Podsjećaš me na nekoga :)
Samo da te izvučem na čistinu :)
Volim i ja vas ;-)
:)
Evo meeeeeeeeeeeeeee :) Volim TE !
A ono \"..............naročito u vis\" ? ;)
ma meni ispala kutica tableta za vodokotlic
pa iz D.E.S-a ide farbali neke uniforme zar je to tesko zakljuciti???
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Ima li iko da je pismen u ovoj BiH? Svi ovi koji pišu po novinama kao da imaju 4 razreda osnovne, i to neke seljačke škole. Otkad se to piše poplavjela? Možda je i to neka nova seljačka riječ kao neki dan ona \"truhlo\"? Kaže se (pa i piše isto tako), poplavljela.
JA RJEKE I GOVANA .
iI miljacka slavi Zeljinu titulu
Pise se poplavila a ne \"poplavjela\", yebbem li vam opanak fo4anski
Running out without explanation :)
Prevod: \" Zasto hvatate mene\"? hehehe cao:)