Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala vam u ime roditelja bolesne djece.... a i malih duša koje se bore. Ozdravili svi amin.
@nenadj... pa u pravu si, politicari rade i na neki nacin moraju pokazati svoj rad jer ces sutra na izborima ti birati novu vlast. Ta teza je po meni glupa "da to neko radi radi poena", sve dok je to nesto korisno za drustvo, za djecu, meni je apsulutno nebtno jel to za poene ili ne. I mnogi prethodni su imali priliku raditi za poene al su radili za sebe.
A što kenja*e ovaj ili ona uradio/la zbog ovog ili onog, političkih poena....Roditeljima ove djece ovakvo nešto znači i potrebno im je itekako, kad god dobili tu pomoć ili novac.... Ne daj mi Bože dočekati od svog djeteta ovakvu bolest. Ne daj te se dječice, borite se!
Najbolja vlada ikada formirana u posljeratnoj BiH definitivno! :)
Bravo,lijepa vijest za malu raju...
U nas sve po starom... Daje amidja 10 maraka, a pustimo amidju neka krade. Sistematsko rjesavanje ovih problema ne postoji tj. da amidja prestane krasti i pocne redovno izdvajati pare za ovakve slucajeve.
Sarajevo izabralo najbolju vladu izgleda... Iz glavnog grada i treba promjene da krenu.
Sjajna vijest, ali nažalost 1 milion nije dovoljan.
Ovu kad vidim gasim televizor
za lijecenje djece gdje? vani? umjesto da osposobe postojece klinike i dovedu kvalitetne kadrove koji ce biti u stanju lijeciti tu djecu ovdje a da se ne moraju odvajati od porodice i zivota u poznatom okruzenju i putovati u druge drzave, oni radi glasova skupljaju pare za sadaku, a pola tih para ce svakako kojekakvim putevima zavrsiti u dzepovima muljatora i stranacki podobnih? ok... ima li gdje torabija?
ako ova vlada ne pobudali , a narod opet ne glasa za njih bolje ni ne zasluzuje ...sta bi Hubijar recimo 4 kioska napravio ili onaj iz rada jos jedno elitno heebaliste za svalerke
ova dizdarevicka je zajebala df, uzela pare i otisla. ona kako vjetar puse.. zalaze se za ciljeve df-a, pa joj odjednom ne odgovaraju, pa se presalta u nasu stranku i ulizuje cudicki itd.. vidi joj se na cehri da je namazana sa sto boja..
@Lelujavi pingvin A kada Dzeko promijeni tim to je super a? Ovi makar rade nesto!
SDA balijanderi ga glabaju.
bog ti dao zdravlja
to bebi
Bolje glasat za SDA, pa da oni podijele milion djeci čiji su očevi visoko pozicionirani u stranci koja izvršava genocid nad Bošnjačkim narodom, a to je naravno SDA.
Gdje su oni SDA botovi?!