Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav li je osjecaj dobiti platu od pet ili sest hiljada maraka i znati da nije zasluzena. kakav li je osjecaj ne placati nista, ni gorivo, ni hranu, ni telefon, ni pice, plata ti legne nacisto, cak je ne moras ni dirnuti.... kako li se osjecaju taki ljudi koji nemoraju raditi nista a imaju sve, koji se ne moraju truditi da bi imali nesto
Dobar osjecaj ;)
savrseno se osjecaju. lako se na dobro naviknuti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad god MMF odobri tranšu to je loša vijest. Taj novac se podijeli ovcama da ostave vlast na miru, a onda vlast krade iz grugih izvora. Otpor stoko!!!
Koja vam budala daje Kredit???sta vam je pokrice bando??
Za koliko će nestati. Koliko u vašim džepovima, i šta ste zalozili od državne imovine za kredit ?
Kredit za kreditom, nova zaduzenja koji je ovo kupleraj!Na sta ce ovo izaci, ne znam?Ko, i kako ce ove kredite da vrati nazad i ovo nisu bas povoljne kamate kad se pogleda na trenutnu ekonomosku situaciji u zemlji..Ovo sto radite je van svake pameti, jedina solicija da se ovo vrati je da rasprodaju prirodne resurse i povecaju porez..
To je vama bitno, kakav narod kakve pizdarije
A sad lijepo sjedite u neku finu birtiju i to kijepo između sebe razdijelite jer treba vama i više od toga, nemate vi mjere ... A jbg. ima glupu narod da dugove vraća ...
Samo zelim cestitati na ovako velikom uspjehu, ipak valja se izboriti da vam neko odobri kredit od 100 miliona
...i onda kaze nismo kolonija. pa valjda postoji razlog sto se zove duznicko ropstvo?
Treba neko da raspise referendum na nivou BiH o tome da li smo za dalje zaduzivanje kod MMF-a i slicnih, pa kad vise ne bude para za penzije, plate i socijalna davanja mozda se narod i probudi, otjera stoku silom i uzme nazad sve pokradeno.
Toooo jelka, samo im trpaj hahahaha
Ne daji te nam molim vas! Niko vam to nece vratiti!
Znam :/
ostace nesto valjda dok nase glavesine pokradu
MMF uvijek ide na blef, prvo pune pa onda prazne ti sef...
Ovo pokazuje koliko nam zemlja zapravo vrijedi ne daju oni dzaba ima da nas operusaju gore od arapa. Sve dublje i dublje tonemo.
blago nama... a ko će vraćati te pare, bagro
@ ja1977 vracace tvoja i moja unucad