Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova troši hiljade KM, a oboljeloj djeci za lječenje se skuplja putem sms poruka. Dobogda se i raspala
Gledaj na njoj zlata, a prosi vamo za 3000 KM
dzaba, to ti je budzetska bolest... profesionalna deformacija kako se ogrebat od javni ili humanitrni novac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko moralno mozes pasti da u drzavi gdje se za lijecenje oboljele djece skuplja marka putem telekom operatera pojavi ovakva osoba koja pored svojih ogromnih primanja od drzave trazi pomoc. Licno mogu samo reci fuj, fuj.
Tebi se placa banja, a za lijecenje malog covjeka se skuplja novac od drugih malih ljudi. Koje smece od vodstva, a i naroda koji ovo sutke godinama gleda, dopusta i bira. Bljuc.
VAMPIR KRVOPIJA MAJKU HJOJ HEBEM !! BOSNJACI MOJI DRAGI , OD NASIH POREZA OVAJ VAMPIR ZELI U SRBIJU U BANJU ???? 3000KM ????
No, Milica Marković, očito, u drugu banju ne želi. A kada već RS ne da novac, zatražila ga je od institucija države koju negira.
HAJMO ZOVIMO TELEFON , DA PITAMO ZASTO TO MI MORAMO PLATITI ???!?!?! Predsjedavajući Predstavničkog doma Mladen Bosić + 387 33 28 44 03 + 387 33 21 10 28 [email protected] Prvi zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Šefik Džaferović + 387 33 28 44 10 + 387 33 28 44 56 [email protected] Druga zamjenica predsjedavajućeg Predstavničkog doma Borjana Krišto + 387 33 28 44 08 + 387 33 28 44 43 [email protected]
ogavna je
A ne valja vam BiH..........jeli izdrkani srbi familije se svoje vi naklanfali............SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
ja sam ćuo da ova može pojest dosta janjetine!? :(
Vidi ti drompulje ona bi na banju. Ja bi radije muža joj poslao na kakvu rehabilitaciju čovjek vjerovatno ima traume. Šta mislite kako je njemu kada legne sa njom u krevet😅😅😅😅😅😅😅😅
Danogda umrla svinjo jedna ... ruznija si od onog is Maskar Motornom pilom
Hoce na orosavanje smrde
Evo ja cu joj platiti samo neka posalje broj grudnjaka
dok drugima ovisi život o koncu i sa mukom žive mnogi bez primanja pojavi se ovako ova smrda.Hoće malo da se kiseli na račun nas. Sramota šta drugo reći!
Kao iz komedije Zigolo,ovakav friz je imao Rob Schneider
Ovi politicari nemaju ni stida i obraza ni sekunde. Kakva je ovo oholost od ove hajvanke. Negiras drzavu radis protiv nje a od iste te drzave trazia lijecenje pa jos bira gdje ce. Mogla je malo na Havaje da sunca guzove
Svakako pa i Holivudskog plasticara ako mogne sta napraviti od nje, sevap joj je pomoci!