Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veće kobile od ove nema.
Al ima glavu ko najveca lubenica na pijaci
@Chiwwi prije bih rekao da karindza tebe i takve poput tebe al de ti objasni ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja ne znam da je.ova ista ikada pametno rekla. jede hljeb ove drzave a mrzi je iz dna duse
Gledaj zlata po rukama pis pis po sirotinji
Nabacila krava na se' kilo zlata i zavrnula rukave da narod pari oci...pa tvoji su hljeba gladni kravo nisu nasi...uh pa ja zaboravio da se oni referendumom hrane...e pa prijatnooo!!!
gle svinjske glavu ovu ko kalemi svaka mu čast da popijem vijagru nebi mi se digao na nju
Pokušale su svjetske sile, pokušali su vjerski koljači, pokušali su pisci - lisci, falsifikatori, crtači i prepisivači, svakojaki podlaci i izdajnici. Pokušala je svakakva mraka, ali Bosna nije pala, nije se predala. Za svakog dušmana pokazala se previše jaka, ponosna, prkosna. Bosna i Bosanski narod nije ničiji komad kolača da ga možete sjeckati sladiti se. O parčetu tog slatkog kolača može se samo maštati, guslati, sanjati. Nikom nije zabranjeno sanjati, po papiru crtati i precrtavati.
Pa da li zaista Srpski narod vjeruje da ce im referendum i proslavljanje dana RS prije donijeti boljitak nego Evropske integracije i clanstvo u EU. Kad udjemo u EU Dan RS vam ne bi bio ni na kraj pameti jer biste morali ici na posao (solidno placen). EH, zatvo vas Dodik tamo nikada nece odvesti.
Jel ko obratio stajling na ove papke iz rs-a ? pa kako se ovo oblace kod njih jos 70-te godine, ova ko jašar ahmedovski izgleda
@VandelayNo2 HAHAHAHAHAHHAHAHAAHHA e oplako sam ti
Ti se probaj nataci svakako prije refetenduma jer nakon refetenduma neznas kakav ce ishod biti
Opet se ovo stvorenje prikazuje po ekranima. Ja ne znam kako ovaj klix sebi dopusti da na svom portalu napise ista o jednoj ovakvoj. Makar joj slikune stavljajte ako boga znate.
Ko ti crta obrve serem mu se na pos'o
milice,milice...tražiš čepa u prdekani
E ne bi te *ebo vala kad bi mi placali.
Ovo je tranvestit.
da joj baka padne šaka bi ga zg.zila...
@REZIDENT2016On voli plavuse😄
Nek je ona zadala obrve i ubire dobre dnevnice a narod ko ebe narod
krmača hrokće...hrok...hrok...
oj jes ruznaaaaaaaaaaaa