Komentari (612)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo Rimsko carstvo u Bosni, danas nema Rimskoc carstva, a Bosne ima... Bilo Osmansko carstvo u Bosni, danas nema Osmanskog carstva, a Bosne ima... Bila Austro-ugarska monarhija u Bosni, danas nema Austro-ugarske monarhije, a Bosne ima... Bila Jugoslavija u Bosni, danas nema Jugoslavije a Bosna je tu... Ako jos neko hoce da okupira Bosnu, bujrum, samo poslije, ima da ga nema...
BOSNE JE BILO SVE DO DOLASKA OKUPATORSKE TURSKE,A POSLIJE TOGA NIKADA NIJE BILA SAMOSTALNA DRŽAVA.
@BosanskiSiin TI SUGURNO JEDNA VELIKA KUKAVICA.ČIM BI ZAPUCALO TI BI PRVI POBJEGAO U ŠVETSKU.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Bosanci i Hercegovci, budimo spremni. Nesrljajmo u rat, ali moraćemo braniti svoju zemlju, zemlju koja pripada svim Bosancima, bez obzira na nacionalnost a nikako četnicima (a ni ustašama ili mudžahedinima). Naša Armija BiH će uskoro morati ponovo da odbrani granice naše zemlje jer je očigledno da Srbija i tamošnji četnici pripremaju nove pokolje ne-srba u BiH. Budimo spremni i nedajmo da nas iznenade. SARAJLIJE, nedopustite da budete ponovo opkoljeni, morate prvi osvojiti sve 20km od Sarajeva!
200km u svakom smjeru , banja luka prva na redu !
beha2 Evo ja sam za Herceg Bosnu spreman. Drnč, ulje, kanap i krpice spremne.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
ja ne znam odakle ovolika mržnja.
A hoće jezik pravo Milice, glumice niskobuđetnih mehkih filmova ..
Znaci Miletova Monika Levinski je tu gdje jeste zato sto ga flauta Miletu,nezz sta joj bi pa prozbori neplanski i besmisleno...propuhace joj Mile dizne za ovo garant
Ova izjava je za tužbe. Nadam se da će neko pokrenuti spor barem kao predizbornu kampanju.
nije problem sta je ona rekla, nego je problem otkud neko ko ona uopste u parlamentu
Ali stvarno .... do kada više zastrašivanje! Sada će se Bošnjaci prepasti i svi će glasati za SDA, Srbi uobičajeno za SDS ... i tako u krug. Mi ne živimo u prošlosti, mi se vraćamo u prošlost! Sve dok narod ne shvati da su političari neobrazovani šljam koji rade ovo sve zajedno radi svojih interesa, a to su visoke plaće, neće biti promjena u društvu! Do naroda je, nije do političara!
Licno ne vidim nista nejasno u izjavi doticne, zna iz protekle agresije ko su bili teroristi i kako su prosli Bosnjaci koji su se zatekli gdje su teroristi bili u vecini, zna kako su sa brda terorisani gradovi i sela po Bosni, zna za koga je sud u Hagu rekao da su izvrsili genocid, zna ko je vrsio udruzene zlocinacke pothvate i sta sad tu nije jasno, drugim rijecima izjava slicna radovanovoj da ce jedan narod dovesti u nestanak, kome nije jasno neka razmisli dobro o njenoj izjavi.
Dakle svi su Bošnjaci "potencijalini teroristi"??? Znamo te, četnikušo!
Haman ce biti traktorijade k'o kod susjeda..
'92 smo mnogo naucili od cetnika. Istina, nikada necemo klati zene i djecu, ali to ne znaci da nemamo pravo na pravdu. Ko polozi oruzje, moze sa nama. Ko bude posjedovao kuhinjski noz, neka ide svetom savi na istinu.
Faca joj .. Ko da je kravu pomuzla,pa odlucila da se bavi politikom. 😂 sve ti je jasno 😂😂😂😂
MILICA PODMAŽI TRAKTOR BOLJE TI JE
Ova ko sestra Dusanke, dobra slika za djecu plasit kad ne slusaju....
Gleda vila s Volujaka čisto Gacko od Turaka, Ne vide se niđe Bule , Fazlagića nema Kule, Nema fesa ni dimija Niti Hodže da zavija Stasali su mladi vuci Čuvajte se Balije i Turci U po dana u po noći S generalom svi će poći Da završe što on poče Od Bihaća pa do Foče Zašto Drina ovo veče kroz Goražde mutna teče Teče mutna i krvava na hiljade Turskih glava Ko će drugi ja ću prvi da pijemo Turske krvi Telefonske žice bruje Milan Lukić poručuje U Goraždu ovih dana bit će pokolj muslimana
zvucalo je kao gorski vijenac, dok ti ne spomenu telefon. jos samo kad bi trud usmjerio ka necemu na opstu dobrobit
nema vecih pickica od srba
Fasisticko smece.