Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i vrijeme je vise! Nece im nikad vise na pamet pasti ako odleze do tri godine u ćuzi zbog napada na sluzbeno lice, i jos pri tom da plati kaznu! Samo to uradite nek ne ostane na riječima
samo pendrekom po gubicama! pa onda po dzepu... a izmedju toga vezat ih sve skupa i sve da vrate kako je bilo nako kulturno ko stoku dok ne srede sve polupano... kako se mogu nazvat navijacima stoka je mirnija!
SAMO PO DŽEPU UDARAJTE, MALO JE I 1000KM KAZNE
Obzirom da ova "djeca" nigdje ne radi, njima ce ovakva kazna i te kako oderati dzeparac koji dobijaju od mame i tate
Al sa "grejs periodom",kako to ide kod nas obicno...
tako i treba samo po dzepu tu ih najvise i boli...
To je isto da kezes ispostavit cemo racune na adresu onih koji su nam unistili drzavu...... Sprijeci katastrofu dok se nije desila, kad se vec desi kasno je!!!!
Tako i treba.. dok ne dođu do pameti