Nova akcija "Pritiska"
0
"Mile, pukni", "Ceco, duvaj ga"
Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno su hrabri ovi pritiskovci tako da je to čak i Dodik u Doboju primjetio u svom govoru. \'\'Koja budala mora biti tako ludo hrabra, pa da na ovom skupu zviždi?\'\', rekao je Dodik. Odgovorio mu je zvižduk.
sta se lozite muslimajmuni? hahaaaha
Samo da pozdravim sina od Tate Dodika koji visi na sa-x i napisao je 264 komentara. Kako ti je bilo na Ceci zemljoradnice maloumni? Nisi nam nista pisao o Boju na Kosovu, mogo bi malo majmune sta mislis??
Ova srbadija je jaka samo na riječima, a u ratu kukavice teške.
http://www.facebook.com/pages/Pritisak-Pritisak/147251628636366 Molim sve simpatizere iz RS da se hitno prikljuce akciji i da posalju poziv svojim prijateljima jer su izbori pred nosom! Hvala
Laku noc, wikipedia istoricaru!
BOLJE BITI ISTORIČAR( TO MI JE I PROFESIJA) NEGO HIPNOTISANI SLJEDBENIK NEČIJE PROPALE IDEOLOGIJE NEKOG KOMPLEXAŠA... :) MOJ RADNI DAN JE ZVANIČNO ZAVRŠEN, MOJ BRATE SRBINE LAKU NOĆ A OSTALIM NORMALNIM LJUDIMA POZDRAV... DOK JE OVAKVIH NIKAD NAM NEĆE BITI DOSADNO :)))
Nemoj vise istoricaru, majke ti! Vi ste se potpuno izgubili u vasim lazima i izmisljanju. Postojite kao nacija od \'92, a jos malo pa cete tvrditi da ste stariji od starih Rimljana, Grka i Egipcana. Priznajte sebi da ste bili Srbi. Izludicete tako lazuci sami sebe.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Bosanski_Srbi UKRATKO DA VAS NE ZAMARAM COPY PASTE, JER OČIGLEDNO OVDJE IMAMO POSLA SA MANJKOM ISTORIJSKIH ČINJENICA :)))
RIJEČ SRBIN Uprkos brojnim prelascima stanovništva sa katoličanstva na pravoslavlje [4] ulazak pravoslavlja u Bosnu se ne može objasniti samo promjenom religije[5]. Rani osmanski dokumenti prikazuju naseljavanje pravoslavnih polunomadskih stočara, Vlaha, u ratom uništena područja istočne Hercegovine. Dokumenti iz 1470-ih i 1480-ih opisuju njihovo naseljavanje u središnjoj i sjevernoj Bosni. [6] Austrougarski zvaničnik Benedict Kuripešić koji je prošao kroz Bosnu u 1530. godini navodi da je u Bosni našao tri naroda, \"Turčine koji upravljaju nasilnički\", \"stare bošnjake rimo-katoličke vjeroispovjesti\" i \"Srbe koji sebe zovu Vlasima... i koji dolaze iz Smedereva i Beograda\". Prolazeći kroz Rašku isti pisac Srbe naziva Srbima bez spominjanja Vlaha.
U počecima osmanlijske vladavine polako dolazi do promjena u bosanskom jeziku te se narodna imena na ak kao Poljak, Slovak više upotrebljavaju pa i riječ Bošnjak. Sa stabilizacijom osmanlijske vlasti, riječ Bošnjak upotpunosti zamjenjuje srednjovjekovno Bošnjanin. ŠTO ZNAČI DA SU TURCI HTJELI UKINUTI BOSNU I HERCEGOVINU JOŠ PRIJE 500 GODINA KASNIJE SVI OSTALI... U ZADNJE VRIJEME TATA DODIK :)))
lol džemat hahahah ja kad bihti rekao ko sam i šta sam ne bi mi vjerovao haha na izvinjavam se svima na sljedećim podacima jer ovo je copy paste wiki. ovim samo hoću da dokažem da je očigledno nepismen čovjek kad može izvaljivati neke ovakve izjave...za ono bošnjak nije ni postojao 1933 godine jer bošnjak nije muslim nego stanovnik države a lol žalim te neuki čovječe :)) Izvorno ime Bošnjanin (u latinskim vrelima sing. Bosnensis) prvobitno označava pripadnika srednjovjekovnog bosanskog teritorija, kasnije države. Prva zabilježena upotreba riječi Bošnjak desila se 1440. godine kada je Tvrtko II Kotromanić poslao bosansku delegaciju u Budim radi čestitanja poljskom kralju Vladislavu Varnenčiku na izboru za kralja Ugarske i Hrvatske. Tada je vođa bosanske delegacije rekao da su: \"Bošnjakom isti pradjedovi bili kao i Poljakom\"
SRPSKA JE STARIJA OD VASE NACIJE.... A VALA I OD SHIPTARA NA KOSMETU. ODE AMER IZ IRAKA OTICI CE I SA KOSMETA.. I OSMANLIJA JE BILO PA IH NEMA, BILA I AUSTROUGARSKA PA JE NEMA...
@ REFLEX .GLEDAJ SEBE I SVOJ DZEMAT. STA STE HTELI RECI REKLI STE. SAD ZIVIMO ODVOJENO I TU NISTA NECE DA SE PROMENI. NECE MOJE DETE UCITI OSMANSKE OKUPATORE,NIT TVOJE DETE DA UCI ISTRAGU POTURICA. I TAKO JE NAJBOLJE VAMA VASE,NAMA NASE.
Vrati ce se srbi na Kosovo i u Hrvatsku, kad na vrbi rodi grozdje......toliko ce i genocidna rs trajati! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))