Komentari (599)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH od raspada moze spasiti samo Chuck Norris!
Ogist Kont je izmislio gedoru.
@weasel TO SE TEBI NOSA PUSKICA I BOMBICA JEL
Kada pogledate kakve granične prelaze pravi Hrvatska prema BiH shvatite koliko je upravu profesor Lasić.Djeca svih bitnih političara koji predstavljaju Bošnjake žive u EU gdje rade ili se školuju. te gdje imaju kupljene nekretnine.Dakle pametnome sve jasno.
BiH od raspada može zaštititi EU??? Što onda UK i Španija pucaju po šavovima??? BiH se ne mora raspasti, treba samo novi ustroj unutar nje napraviti.
Da mi svi imamo 1500 KM platu, redovan staž, penziono, socijalno, zdravstveno.. sad bi svi uspavljivali dijete, i cekali sutrasnji dan za odlazak na posao sa kolegom Hrvatom, Srbinom, Muslimanom. Nacionalizam je tema vrijedna 400 KM mjescnog primanja, ili jos gore nikakvig.(tačka)
Da se tebi radi ti bi se školovao, zaposlio, i otvorio biznis kao hiljade sposobnih Bosanaca i Hercegovaca bez obzira na nacionalnost. Ali ti pripadaš još goroj skupini od nacionalista, tzv. Jugobalijama koji samo znaju kmečati i očekivati da im država baci kosku. Idi školuj se pa vidi kako se ima, bez stranačkog članstva. Ili nastavi da dipr o bratstvu i jedinstvu i skapavaj od gladi.
Druže moj,odmah ću ti reći da sam se dobro ismijao. Prva stvar iz RS-a sam, Srbin sam, završio sam školu, radio sam kod muslimana, i sin od gazde muslimana mi je najbolji drug. Ostali smo u extra odnosima i poslije poslovne saradnje a otkaz sam dao da bih pokrenulo vlastiti biznis. Upravo taj biznis guraju hrvati iz sirokog u vidu financijiske podrske zarad plasiranja njihov proizvoda ovde koji je sastavni dio mog posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BiH je drzava dobrih Bosanaca-Bosnjana katolicke, pravoslavne, islamske vjeroispovjesti a podjednako i drugih religija i naroda od Jvreja, Roma, Ateista, Komunista...do Sportista. Profesore, taj raspad BiH stoljecima je bio-biva-bice samo neostvareni san Balkan nacionalni fasisticki nastrojeni politika...sretna vam 2018.
@Istinereporter Ako je Bosnjak i ako ne glasa za ljevicu fasista je, FGR politika.
Dobro se zna ko je bio saveznik fasista u 2-svjetskom ratu, nisu valjda partizani...koje negiranje naroda, znas valja citati...ma mozes biti i marsovac i vanzemaljac a koliko znam ni jedni ni drugi nisu za podjelu BiH vec upravo politika nekad saveznika fasista. Norid22...ko je za cjelovitu Avnojsku BiH glasam za njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaki Mile je pakšu, bilo da je Lasić ili Dodik.
Gledate nastavak agresije na bih, ovom prilikom u režiji čovketovog izaslanika gosp. lasića,, koji prijeti da će se bih već sad raspasti, ako mu se fino ne dadne oruđe u ruke da je on sam fino razvali kad i kako mu to bude odgovaralo.
Profesor Lasić je previdio samo jednu sitnicu, a to je da više od pola BiH ne želi U EU, a mnogi ne žele u NATO, jer nato je bombardirao Srbiju i Srbe u Bih, a kako Turska nije u EU onda mnogi ne žele ni BiH u EU. Nije li prof.Lasiću preočigledno da se na upitnik EU do ovog trenutka još nije odgovorilo i nije li i obdaništarcima jasno da put prema EU još nije niti prešao u kandidatsku fazu.
@hemijaimatematika1 Brojne Sarajlije i Zeničani. Dali su po ulicama grada nedavno podršku sultanu Erdoganu a Turskim zastavama. Kad igra repreentacija BiH brojne Turske zasave busu
@hemijaimatematika1 Erdogan je sultan države koji je okupirao moju zemlju. Ne kada igra reprzentacija BiH budu brojne ratne zastave tzv.Armije BiH kao i Turske zastave uz zastave i BiH! To ti je očiti dokaz da brojni Zeničani i Sarajlije brinu i poštivaju Tursku i da ih je briga što jesu/nisu u EU!
PRIKAŽI ODGOVORE (139)
Najmudrija glava trenutno u BiH. Ali, politika se ovdje vodi na prinicipu “Samo pošteno, pa ko koga prevari”. A ovima što vrište i jedva čekaju nerede, rat i raspad, moram reći da posla ipak ima ko hoće da radi. Najlakše je tipkati i mrziti sve oko sebe, a naročito drugu naciju. Nešto je Lasić rekao o današnjoj omladini u BiH, pročitajte cijeli tekst.
Samo Allah može spasiti
Mile, suti allahat
pa ako će kerovi na vlasti da žive ko kraljevi, ništa da ne rade, a uzimaju milione, dok običan narod spaja kraj sa krajem i iseljava onda neka se raspadne danas .. koji je smisao države u kojoj samo 10% stanovništva dobro živi?
nikakav.. tu ne vrijedni ni patriotizam.. ni domoljublje.. tu drzavu samo vole trutovi i idioti
@<!-- niti sam trut niti idiot niti kradem ovu zemlju niti sam budzetlija ali opet zemlju u kojoj sam se rodio volim a postujem zakone i ustav drugih drzava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj, da hoće taj raspad nveć jednom, imao bih konačno dva apartmana ' na izvol'te' isto kako je i onaj Bender popljačkao bošnjačku imovinu u Neumu, jah pogleda, jah miline, galebovi kriču, seru u more, fataju srdelice, noge u lavor sa slanu vodu i sve mašem ka brodovi koji ulaze u CD (pardon Ploče) a ja sa rasbaškario u BiH Republici Bosna i Hercegovina
Ovu tvorevinu niko neće u EU, upravo zbog muslimana, koji su se u '90 im preobrazili u potencijalnu opasnost po sigurnost te iste EU. Od raspada je ništa neće spasiti. Isti scenarij, koji se odigrao prije rata će se desiti i sada. Za sve će biti krivi muslimani, koji će ponovo zražiti samo za sebe, bez nogućnosti kompromisa. To će ih i odvesti u ponovno stradanje, ostanak na nekih 15%, koje će im dati MZ. Dok jedan dio ide Hrvatskoj, a jedan Srbiji i tih 15%, kao distrikt.
sfrj1974 je li ti to tetka napisala u novogodisnjoj cestitci ili si procitao ovaj tekst u wc na autobsnoj stanici u cacku
👏👏☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo kad provali jedan intelektualac, ne treba se onda cuditi sta polupismena svjetina namislja... Ipak, svi ovi "strahovi" o nestanku BiH jesu tek prizeljkivanja da se to desi, ali eto, nesto im slabo ide realizacija.
samo da ponovim: niko ne može biti glup k'o neki prof. ! BOSNA OPSTAJE HILJADAMA GODINA I EU NIJE NIKAKAV NJEN GARANT, VEĆ ONI KOJI JE VOLE I KOJI SU ZA NJEN OPSTANAK SPREMNI DATI I SVOJ ŽIVOT!
@munja5bjezi budalo.....za sta bi ti ginuo idiote.
@eddie7 marš stoko petokolonaška!
nije da ne treba ući u EU, al ako je tako nek se onda raspadne ušla ne ušla