Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar su to te evropske vrijednosti...
Pa gdje je nastao fasizam, nacizam, sovinizam, krstaska ideologija? Pa u Evropi.
Srbin Zoran Milanovic hoce da podhebava Vucica, zbog onog sto ga je Vucic razvalio, dok je bio premijer. Ajde to razumijem, ali davati odlikovanja covjeku koji je kiselinom iz akumulatora ubijao civile u Osijeku. E pa i Srbenda Zoran ga je pretjerao.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Koliko samo inata i tvrdoglavosti ima kod svih na Balkanu, covjek ostane zabezeknut da nista iz proslosti nismo naucili
Ne banalizuj. Nisu svi isti. Samo pogledaj presude medjunarodnog suda.
Opet Klix širi laži!! Milanović je ukinuo odluku o oduzimanju odlikovanja i čina Glavašu po sili zakona nakon što je Vrhovni sud RH ukinuo sve presude Glavašu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto, konju? Zasto?
Dobrodosli u Hrvatsku, gdje je dozvoljeno ubijati i muchiti Srbe, i jos dobijete odlikovanje za to od predsjednika drzave.
Sad ce i Dodo morati.. lijepa vijest
SRAMOTA ZA HRVATSKU I EU!!
Gotovo je . Pahor sa velikobosnjackim nacionalistom Senadom sa Face tv i Komšom pisu provjedno pismo EU . Hrvatska se izbacuje a ulazi 30% teritorija koji muslimani kontroliraju u dvije regije Bosni i Hercegovini. Hrvatska ne ulazi u Schengen 2024 i ne uvodi Euro kao valutu.
Riječ je o odluci Ustavnog suda od 12. siječnja 2015. godine kojom je ukinuta pravomoćna presuda Glavašu i ostalim okrivljenicima te o odluci Vrhovnog suda od 7. lipnja 2016. kojom je ukinuta prvostupanjska presuda u istom slučaju te je postupak vraćen na početak.
a sve neka evropa,pa i gori su od cetnika
dao je i mile i rs svojim generalima. svako svojima. Hr je država za sebe i ima pravo raditi sto hoce. bih vuce svako na svoju stranu
Zoko Locco!
Milanović samo poštuje Zakon.
Na ovom hebenom balkanu se svi takmice ko ce vece ljudsko smece biti. bila bi potrebna jedna atomska bomba, samo da ostanu djeca koja nisu jos za olovku uzela.
nejedisegovana milanavcu jesilimecuo.kolinda nekje gluap inekjeslu sala bakra opetje bila bolija prijedsijednica odtebe.
Klix Srbi velicaju ovog ruznog narkomancinu i nacionalistu kad pljuje po Bosni. Da vas cujemo sad opancari
...vole ljudi ratne zlocince,sta ces...isti kao i djik@ni.
Zasto Klix ne objavi makar 1 (slovima: jedan) clanak o pokolju Srba u Bradini i paljenju sela? Da li je buducnost Sejdine gradjanske u tome da se apsolutno zatvaraju oci na sve muslimanske zlocine, da se u medijima apsolutno nikad ne spominju u da se pise samo o zlocinima nad muslimanima odnosno da se gradi kult apsolutne zrtve?
Kako se na Hrvatsklm kaže šljem??? Branimir Glavaš.. 🖕
Ili karton... haha