Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVO je komponenta oružanih snag BiH I svugdje su zastave BiH, ne vidim problem za razliku od 9. Januara
Bravo na komentaru..I ja sam Bosnjak ali ne vjerujem koliko negativnih komentara,oni postaje,ziv u BIH i imaju pravo,imaju komponentu u OSBIH,uvijek je tu zastava BIH,uvijek je tu himna BiH za razliku od četnika 9 januqra
Niko ne primjecuje zastavu BiH I zastavu Hrvatske na glavnom jarbolu. Ne, kod nas je samo nek je zakuhat. A zaboravljeno je da izuzev tip usranih 9 mjeseci smo se zajedno borili I oslobadjali. Ovaj internet je najvece zlo sa svojim internet ratnicima.
Jel imao negativan covid test ?
sve dok ima i drzvana zastava Bosne i Hercegovine,meni ne smeta!!!
Nema…HVO jak ko zemo ja.Dvije akcije imaju.Onu na Kupresu,gdje ih je Slavko Lisica oderao i kamion pun exploziva gurnut na civile u Vitezu.
Da vam HV i HVO nisu pomogli 95 ne bi vas nigdje bilo, Bihać i cijela krajina bi sad bile RS, a sigurno bi se širila i na druge teritorije. HVO vam je pružio ruku kad je bilo najteže i vi tako uzvraćate...
Mozda ocekujete da vam se zahvale i logorasi Dretelja?
Hoće li se iko sjetiti da podnese tužbu protiv agresora????Ako ne može država ,može pojedinačno ali na EU sudovima
uuuuuuuu,aaaaaaa,nannananana
Doček kao da je došao u Južnu Osetiju ili sl.. Milanoviću sta sve nećeš raditi i govoriti za nekoliko glasove više. Predsjednik države članice EU. Heeej! Dok je ove tvoje nove politike bice i odgovora, UZP detaljnije na ICTY stranici.
On se tačno nameračio da nas provocira. Lagano igra po nervima.
Mrš iz BiH
Seljana
Uzp-ovci ili ruski igraci
ARBiH i HVO 💕 Da smo normalna država obilježavali bi zajedno dane i naše i vaše.
Neka slave svoje vitke i neka sanjaju civile koje su pobili u logorima oni koji su to i ucinili
genocid i nacionalizam u bih od strane HR i dolaze i slave .... baci je putine
Hvala i ne ponovilo se, ali HV je vec furala naprijed, i taj jedan dio jeste igrao ulogu, ali ne toliko koliko ti to uvelicavas. Isto tako se to nikad ne bi ni desilo da niste oslobadjali Hrvatsku teritoriju svakako, ali eto neka ti bude. Kome zahvaliti sto nas je onda poslje toga HVO izdao i zabio noz u ledja kad je bilo najmanje zgodno? Kad smo vec kod zahvaljivanja, da se i na tom zahvalimo, jel' moze?