Komentari (457)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usvojit ćemo mi usklađen ustav kakav ima Hrvatska pa ćemo tako usklađeni ući u NATO.
@SaDrineSelam Svakom stanovniku u BiH jednaka prava, nismo mi konstitutivci ništa bolji od ovih "Ostalih". Zamisli samo da ljudine poput npr. Emerika Bluma u današnjoj BiH skoro ne bi mogli biti ništa jer nisu "konstitutivni".
@kod23 nema cime niste prijetili pa nista
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Okanite se BiH Bog vam pamet dao.
pa to je problem, neusklađena je zbog toga što gurate svoj nos u BiH I usporavate sve što nije u vašem interesu stoko kockasta, isto i oni preko drine.
@eglendisanje Ne vadi ga Zoka nikako
Uzjebali se svi dobro? Nesto se sprema!
Ti si Milanovicu apsolutno nebitan lik. Ti ces nekome nesto blokirati jadu jadni hahahahahaha
Ima li neko da prodaje hrastovinu na cjepke za kamin!? Kolika je cjena metra drva sa prevozom do Tuzle! Hvala
Loma trasu!
Auuuuu....Zoki, Zoki...samo tako, dva puta bez vađenja! 🤣🤣🤣🤣🤣
Ma ne moramo ni te evropske integracije ako ćeš ti odlučivat😂😂😂. Al Bake će se ipak saget...
Pa zahvaljujuci vama ustasama i cetnicima mi imamo invalid drzavu
Hrvatska je zločinačka država. Jedinoj u Evropi presuđeno za zločine u drugoj državi, nakon Hitlerove Njemačke. Poklopite se i šutite , bolje vam je. Vi nemate pravo nikome držati moralne lekcije. UZP. Otkačite se više od nas, bolesnici
Eto, vas se pita! Kad je mogla jedna fašistička tvorevina NDH u NATO , može i jedna ne usklađena BiH. Kako vam se naredi tako ćete se i ponašati, a dok naredba ne stigne možeš laprdati i lupati po BiH ko Maksim po diviziji. Lupali su i jači pa su kičmu polomili.
Biranje Sejde Komsica je vise nanijelo stete Bosnjacima i BiH nego sto mogu i zamisliti. Nemati u okruzenju a i sire niti jednu drzavu prijateljski naklonjenu znaci nemati napretka.
BiH u natu jes jednako cao HB za sva vremena 😀
Zorane, fino mećeš mudzosima, svaka cast, sce su im zilice u ocima poiskakale od pritiska 😂😂😂🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️
Samo bi pljujte, kamenjarski Srbi, Milanović srbin , te ustaše, te stotine drugih ponižavajućih inovacija može itekako biti razlog da grizete jezik. A to će desiti uskoro. Verujte. I ja osobno nikad nisam bio više razočaran u jedan narod, koliko su me tazočarali tkzv. Bošnjaci.
Znamo za bezobrazluk, lijepo je sto priznajes. Sto se problema tice, jedan veliki dolazi od vase strane I o njemu ce se jos dugo govoriti.
Probudila se legenda...