Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika je kuuurvaaaaa, ubila je bombaaaaa..., džaba svi smo istiiiiii, svi smo ista goovnaaaaa....
U zadnje vrijeme mi se čini da je RH strah ovih prelamanja u svijetu da im se ne odvoji Dubrovnik jednog lijepog dana pa im malo mosta guraju pod nos.
Bolji je Pelješki podvožnjak ili još "boljije" Pelješka petlja, ali da se načini od uvećavajućeg stakla. Višestruka bi to korist bila...
Je je Zoky svi vi navijate za most jer se više može ukrast na materijalu za projekt od 5 milijardi kuna nego za onaj od 500 miliona kuna.
DA SU U BOSNI SAMO HRVATI I SRBI MI BI JOS DAVNO USLI U EU
Da stanuješ dušom u BiH bili bi jači od Švice samo od pomoći islamskih zemalja ,a eno ti Hrvati krepaju u uniji kolko im je dobro.
ja bih rado da bosna i hercegovina svoje probleme zamijeni sa onim problemima koje ima sad hrvatska
Nači tako..... da oni nisu jedini motiv zbog kojega se Vlada zalaže za integraciju BiH u euroatlantske integracije
idemo i mi u eu preko mosta, uraaa