Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovor kucu gradi.
mozete crtati samo obrve kad bude gay parada
Dobro, sve si to fino rekla, ali mi se cini da ti onaj clanak nisi temeljito procitala, posto nije u pitanju tvoja onako pogresna analiza (citaj: ziva spekulacija) da Hrvatska u skladu sa clanstvom EU-a \'mora biti fina prema svojim susjedima\', nego clanak oslobodjenja reproducira odluku EU-a, SAD-a i NATO-a na CEMT/ECMT summit-u u Ljubljani 2004. To nije pitanje licnog iskustva, nego postojecih cinjenica, koje si veoma jednostavno mogla pronaci u clanku (da si ga procitala) Toliko od mene, cheers...
\"Bas kao sto sam i mislio U nedostatku argumenata na predocene cinjenice prelazi se na licno obracanje i vrijedjanje sagovornika-placenik,dobra plata,honorari,privilegije.. . Bas tako-pateticno! \" Pa, ako u tvojim komentarima oblikujes tvoj svakom ocigledni prezir prema tvojim bosnjackim sugradjanima, iz kojih razloga siris tvoje SANU-ovske etnopatetike nekog pseudoargumentovanog kvazisrpstva po ovom forumu, od kojeg samo tvoj ratnoprofiterski gazda profitira? xD hahahahahaha, jaro...ili si mi poprilicno patetican u samom smislu da svom umisljenom neprijatelju jos jedan virtualni udarac dodas, ili te neko za ovo placa. Jer ti mislis da i jedan normalan Srbin u Bosni trosi svoje vrijeme nad ovakvim besposlicama, koji su mu tacno 0,00% od koristi (osim tebi, posto ti lova za ovo dobro ide) xD Ahahahahaha, vidi naseg borca za ratnoprofitersku elitu..ups, mislim: srpstvo..xD Izvini, ako sam ti vitalni nacionalni celf pokvario, aahahahahaha..xD xD
@@RS Bas kao sto sam i mislio U nedostatku argumenata na predocene cinjenice prelazi se na licno obracanje i vrijedjanje sagovornika-placenik,dobra plata,honorari,privilegije... Bas tako-pateticno!
Mnogi od vas su jos zeleni iza usiju da bi mogli razumjeti politiku. Hocu da priopcim, da i ja nisam toliko dostupna, ali jedno dobro znam. Sta god se valjalo iza brda, nitko od nas nije siguran. Ako pratitei samo medije a ne svoje intitucije, spoznace te, da je malo tih vasih 20 godina za neke spekulacije pa i mediji znaju preuvelicavati..Europa vas treba samo zbog odlaganja naseg atomarskog smeca. Politicari ko politicari gledaju samo svoj interese, sve dog je njima dobro.Kad vam se bude istina servirala od koje se ne moze pobjeci, tek onda ce te biti svjesni. Primjecujem, da se u svakom konteksu RS pokusa deklariti kao drzava. Mi imamo vise takvih Republika kao sto je RS, ni jedna se ne moze otcjepiti od drzave. Samo toliko za one, koji misle drugacije. Vazno je napomenuti tacno stanje jedne drzave, pa to bila Hrvatska, Srbija ili BiH. Za druge: Znakovi su @@@ tu da bi se vi mogli licno netkome javiti, a nadimak je nesto licno, smijesno mi je kad ga netko drugi preuzima.
\"jadni ste i pateticni!\" Auuuuu, vidi naseg drugog kvaziborca za neko pseudosrpstvo, od kojeg ostali Srbi u Bosni nemaju nista, osim ovog naseg dragog RS, koji za svoj politickog gazdu dijeli pateticne floskule etnonacionalizma za jednu dobru platu. Ej RS, kakvi su ti honorari za ovo, sto ovdje u interesu ratnih profitera kofol glumis predstavnika srpske nacije i interesa, dok ostali Srbi, koji bas nemaju ovakve poslovne privilegije kao ti, grcaju u dugovima, nezaposljenju i ostalim problemima (kao i u cjeloj BiH) xD He, RS, imas li mozda jos neke u folu: \'bla, jadna Bosna..bla..b4liya..bla, hadj\' nas malo veseli, molim te! xD
Male mujice su nastale od srpske sperme(posljednji rat),a srpska sperma je tebi u prknu jer si bio silovan 1992.Znaš ono o silovanju muškaraca,
SRBI SU TURCI I GENETSKI OTPAD TURAKA... 500 GODINA J.E.B.A.C.I.N.E I TURSKE S.P.E.R.M.E JE NAPRAVILO SRBE. SRBIN JE IZASAO IZ S.P.E.R.M.E TURCINA I SRBIN MRZI SAMOG SEBE...
Jadna je ta drzava cija se drzavnost mora svaki dan iznova naglasavati Dodik bar ima m.u.d.a i svakom odbrusi a kakvi su vasi politicari,usutili se kao placip.i.c.k.e.,tako da stranci moraju odgovarati Dodiku Tihic-potpisuje Prud,govori da se u Dobrovoljackoj desio zlocin,uvlaci se Dodiku na svakom koraku Lagumdzija-boli ga za Bosnu,foteljas Izetbegovic princ-cestita RS godisnjice koju je njegov otac i aminovao i stavio pecat jadni ste i pateticni!
Što to ne objavite kako je dodik odbrusio amerikancima kako mu se neće govoriti šta će on raditi i da je to vrijeme prošlo, te ponovo potvrdio da je RS kako on kaže država???? Kada će ameri reći da vojno i na svaki drugi način stoje iza neupitne državnosti i suverenosti BiH????
Što se tiče turaka oni su bili 300 a otišli prije 200 godina.Posljednji rat je bliska prošlost.Jesi li čuo o 100000 silovanih poturkinja.Od Harisa,Jasmile.....Srbi ih kresnu pa čekaju da zatrudne,da nemogu abortirat pa ih razmjene.Dobrim djelom ste vi Mujice nastali od nas.Mnogim malim Mujama,Suljama,i ostalim Mehama su danas biološki očevi Srbi.Ponavljam,to je bliska,a Turci su daleka prošlost.
Vama je svatko tko ne misli kao vi fašist. Prilično šovinistički i fašistički od vas. Tako je i Hitler govorio za Židove. Isti sadržaj drugi naziv
Milanović je prikriveni fašist!
Nije prošlo parlament i to je nevažeće ;) Cijela knjiga je napisana na tu temu i predočena Tuđmanu. Kad su mu stručnjaci argumentirali rekao je da se to stopira i ne ide u parlament. Piši propalo ;)
@ XP Nemaš se ti tu šta \"buniti\" ,otac vaše nacije dr. Franjo Tuđman je Bosni i Hercegovini dao oba ostrva i pravo na izlaz na more. Čovjek potpisao ,a kad se jednom stavi potpis na papir ,nema više vrdanja. Mada vi Hrvati bi najradije nekad malo potpisivali a nekada se malo pravili ludi. Može i jedno i drugo ali pred međunarodnim sudom ,pa da vidimo čija mati crnu vunu prede. A zašto se izlagati tolikom trošku ako je \"poglavnik\" svoj potpis \"u ime Hrvatskog naroda\" na papir stavio ne?
Nema se tu o čemu razgovarati. BiH nije u poziciji da ucjenjuje a već je potpisala 2006. zeleno svjetlo za most. Samo se držati potpisanog i graditi most. Ovi iz Sarajeva neka laprdaju samo. Drugo i ne mogu. Ne ratificirati sporazum iz 1999. jer je to besmislica, davanje hrvatskog teritoraija nekakvom vilajetu.