Komentari (400)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaše je da probate, pa ćemo vidjet kako će završiti.
Plan je palestinizacija Bosnjaka. Misle da ce nas sprciti na jos manji frtalj i ograditi bodljikavom zicom. Nece to ici mirnim putem.
Palestiniran si ti vec 30 godina moj Bosnjo samo su ti to prodali tako dobro da sam ni ne kontas to.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bojkot hrvackog smeca ne kupujte smece iz lijepe njihove godisnje kupimo stotine miliona maraka a fasisti protiv Bosne tako da bojkot njihovih proizvoda
Jesen stize, dunjo moja! Valja poceti kopati rovove!
DaBogda ti u kuci sav nered i nemir koji sijes bio
Miki zvekni jednu Praljkovaču da dođeš sebi
Usta bi ti razvalio
Bit će Herceg Bosna što je nekad bila, vaše je da plačete
OPET OVAJ
Ide jesen a adezejaca nigdje na mapi.Nego Zokic hoces ti predvodit samoupravu????.Eno jedan je odavnou bijegu za samoupravu Ante Jelavic.Haha Zokic nas samoupravni samo nas nasmijavas i zabavljas.
Zoki evo najesen ti garantujemo 100% gradjanska BIH i nikako drugacije.Nego daj ti Srbima I Talijanima i Rusima i Madjarima vase oblasti i referendum i nek Eu pod hitno ispita vase clanstvo ili izbacivanje iz Eu i Nato saveza a onda se prikljuci bivsem jaranu Rujanu i platformi na kojoj si odrastao politicki.
ide jesen eto hrceg bosne a bosnje na 23%
Ma ti ces u ludaru brzo kao i covke u bajbokanu
Koji B O L E S N I K
Hahaha nek pokušaju. Prvi će ih HDZ tajkuni da udare po ušima. Nema onda više onda dilanja hrvatske robe preko hercegovačkih firmi ili rada kladionica. Valja ključ u bravu staviti za mjesec dana od pokušaja takvih gluposti. Nego time prijeti svojoj babi a ne Bošnjacima.
Evo ne mogu dragi moj milanovicu da ti jos jednom mamu ne spomenem i ode lec spavat
Degenerik
Milanoviću, da bi ostvarili svoje snove, morate se prvo probuditi...