Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustaše i odoše da odlikuju UZP jedinicu
Hehe26 Oslobodio je ljude od njihovih života, kuća, najmilijih. Oslobodio je Ahmiće od stanovnika, ...
Milanovic je vlaj iz livna vnago kao i vecina od tamo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Smiješno kako su čak i hrvatski “socijaldemokrati” fašisti
Zoki nabacuje glasove lideru Hrvata u BiH, zlatnom ljiljanu Željku Komšiću! 2022. idemo još jače!
OVAJ POKATOLICENI SRBIN CILJANO GURA PRST U OKO BOSNI I HERCEGOVINI, I PRIJE SVEGA BOSNJACIMA, JER ZNA DA JE TO SIGURAN PUT DA DOBIJE VECINU GLASOVA POKATOLICENIH SRBA, KOJIH JE U HRVATSKOJ BAR 50%
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nemere tebe oprat ni ariel koliki si pogan
Pa da odlikovat ce ih ratovo je hvo za njihove ciljeve za bih ciljeve oni nisu nikako ratovali to se zna al neka kmece da su oni ustali da brane bih kasnije se sve vidjelo kako brane stukori bih zato bih treba da pazi od vaki socijaldemokrata ispade tezak fasista uzp
Jao koje blebetanje u ovim komentarima,znate vama baš pristaje ona izreka: sjedi rugo pokraj puta, svakome se ruga, a svak se njemu ruga!
Imam osjećaj da ovaj lik hoće da prekuca Dodika. Nešto nazor, neki nacionalizam. Oni kao da su ultra ljevičari u duši ali profesionalni nacionalisti.
HERCEG BOSNA POLOVICA FEDERACIJE
Franjo Tuđman 2
yebo mater svooju, rosho!
Ustaše podržavaju zločince
Bošnje su svoje zločince nagradili ministarskim foteljama i tako se rugaju Hrvatima Bugojna.
Blago svima ko je sve na vlasti u bivšim republikama
Blago svima ko je sve na vlasti u bivšim republikama
Hrvatska je neprijatelj Bosne. Bojkot svega hrvatskog.
Šta bi od socijaldemokrate? Pretvori se u najžešćeg fašistu. Trebao bi pod hitno na sistematski pregled. Ako već nije kasno. A jeste!
A klix je adz portal s ciljem.Jel tako kliktoristi?
Jos idu stopama ucitelja Franje.Big shit.