Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba se izlazi na izbore! Ove poslanike je lakše kupiti nego čokoladu na trafici
Kad je postalo normalno u bosanskohercegovačkom novinarstvu o svemu izvještavati služeći se nogometnim žargonom? Nekad mi se čini da se sve oko nas urotilo da nas maksimalno zaglupi.
@TopnikSaSirokogBriga Trazimo da ne budes dio problema nego rjesenja! Nemoj sr...at da ne znas nekoga ko tuce zenu nogama!? bezeee si, suti, jer zakon ce ici u tom pravcu, da ako si ZNAO, a nisi NISTA uradio ide prijava...ali sveee je to bezeee dok je ovakva klero-fasisticka-mizigona vlast trenutno!Zato ce u koloni 'Srecko-Poljine 2021', na celu biti nase HRABRE zene!
Ovaj Tubin je prije nekoliko dana podržao Kozarčane u njihovim protestima zbog trase autoputa..osim toga, mislim da ovaj SPS nije u vlasti sa Dodikom tako da tu teško da ima nekog materijalnog interesa.
Kada hoces da das primjer drugome, onda pocnes od sebe.Vjerujte, da i RS ima svoje konje za trcanje.Nas ne brine RS, jer je ista struktura +,- 10% , tako da pohodom na Poljine, otvaraju se nove stranice i u RS-u.Svako dobro dobro ljudi! Poljine 2021! youtube.com/watch?v=Wr1wuxem2Zw
@SaDrineSelam SpremaJ se ! Znas sta kazu sudije kod vec osudjenih kriminalaca??!....Nije mi jasno samo kako te CDA nije ischupala?? Da nije pedofilija? Nisi Hodza iz Bukovice, nema ko 'garantovati' za tebe...Sudija kaze, bice ovo brzo sudjenje! Bjezzzzz u Tuursku, rasprodaj to mehanizacije i gas.
Bice dobro iskoristene aplikacije u BiH! Bas nam treba jedna ovakva, sa POZIVNICAMA! Molio bih ove koji su eksperti , da daju neku preporuku za app.Hvala! Za sada je samo Signal aktuelan i odobren za koristenje tokom pohoda na Poljine.Bicemo svi obavjesteni za 'Srecko-Poljine'Sretno nam svima!!
Ovi nasi politicari MUTIRAJU
kupovina papaka se nastavlja...
Preletač preletio iz zla u naopako.
Mektića za prvog predsjednika građanske BiH da počisti teren i pozatvara bagru.
Molim dezurne CDA hadalje, da se pocnu spremati, stekati.Ko ima familije izvan BiH, neka obnavlja kontakte! Ovi hadalji iz RS-a moraju dobiti svoju vakcinu iznutra, a ANTITIJELA i IMUNITET ce dobiti kada uhapsimo porodicu Causesku! Svi za jednog jedan za sve! Svako dobro dobro ljudi!
Guzice bi dali za fotelju. Nista drugo ne znaju ni radit samo pomijat se kao skotna kuja. Fujj!!