Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P A N D O R A! Kada bi tužilaštvo u BiH imalo kapacitet da riješi Pandoru čekali bi nas prijevremeni izbori jer bi veliki dio političara na najvišim funkcijama, u slučaju procesuiranja Pandore, bio u pritvoru. To je razlog zašto su i srpski i hrvatski i bošnjački političari stali u odbranu Radončića. Kriminal ne poznaje naciju. Zašto niko od novinara u BiH ne pominje Pandoru?
ovo niđe nema, da te uhvate kako kupuješ 2 papka, i nikom ništa...
Zakljucimo da Fahrina prava NISU narusena jer je prisluskivan po naredbi Suda. Prisluskuje se samo onaj ko se bavi kriminalom, tako da je SBB samo pokrice za ta djela, a njegovi clanovi naivne ovcr koje Fahro vjesto koristi da izbjegne zatvor.
Koliku god tortu bi napravili sa ovim Tegijem bi se mogla premazati
KAKO SDA-HDZ-SBB SKRECU PAZNJU SA PROBLEMA I KRIMINALA U DRZAVI FAHRO IZLAPIO SI
A u avazu kazes da su gazda Fa'ri ugrozena neka prava
milane, što oćelavi tako mlad
imali su pravo ali ne i muda
A sto pretresose Klix zbog "Dva papaka".
A fadil
FREE FAKI!!!
podrška za Milana.
javnost ima pravo da zna sve sto je u njenom interesu.........a ovo je definitivno predmet od opsteg interesa...........
Ukidoše nam komentare na hidžabe :(
Iako je za hapšenje Radončića vjerovatno već odavno bilo nekih osnova, meni je posebno interesantan momenat ovog hapšenja. Baš kada su se dva bošnjačka korpusa ujedinila na političkoj sceni, nekom je bilo u interesu da traži 'dlaku u jajetu' baš u ovom momentu. Ovaj momenat hapšenja usmjeren je protiv bošnjaka, a prvenstveno protiv Bakira Izetbegovića jer je nekome očigledno u interesu da pošalje sliku javnosti da Bakir Izetbegović sklapa koalicije sa kriminalcima.