Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kukavice bjeze to je ova lopuza
@Bombonica2305 Pravda je spora ali dostizna...
sudije i policije su u sluzbi mafije...a kod mafije su sva kriminalna djela legalna...tako da ode celava sluga mafije na zasluzeni odmor...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
100% kriv. Inače ne bi trebao odmor. Krađe i lopovluk iscrpljuju.
Evo što on treba u zatvor, ali niko ne spominje ova dva što su krediti uzeli na tuđu imovinu. Niko ih ne spominje niti tuži- Golemo je ovo.
Ma nisi ti kriv,ti si mehlem za priviti na dušu!!!
Obavezno oduzeti putne dokumente. Ovo je vec vidjen scenario
Baja ti si pod kaznom. Zaboravi godišnji i bježanje od odgovornosti. Sada ti treba uvesti ograničenja i oduzeti ličnu kartu i pasoš. Naravno i srbijanske dokumente.
Obavezno narukvicu na nogu
Maledivi , neće se više ni vratiti.
Kad je stani-pani, Milan bira Asima za odbranu, a vi se ljudi hvatajte za vratove je li ovo progon Srba, opstrukcija Bošnjaka ili ignorisanje Hrvata. U svemu ovome, Bosne i Bosanaca nema ni na mapi, samo lični interersi preko leđa stanovnika.
Kakav drznik . A nepismena podpredsjednica udarila na Ameriku. Umislili da su iznad Boga i naroda, sta li ?.
ne zna sadržaj tužbe.Podkujte ga!!!
Ide na odmor dok se ovo malo smiri. Pa onda opet nazad šišat ovce.
Kolko se covjek sprda to je nehumano... Dabogda se ti nama nevratio
I mi živimo u društvu u kojem Crnalić brani Dudakovića kome su napakovali Tegeltija i slični. A onda Crnalić stane iza Tegeltije. Ovdje je sve jedna velika predstava za široke narodne mase, a mafija vodi kolo.
Seronje korumpirane... cuj disciplinska tuzba!!! Umjesto krivicne tuzbe i krivicne odgovornosti oni pokrecu disciplinsku tuzbu. Disciplinska tuzba je nesto sto sluzi samo za zamazivanje ociju javnosti. Ovo je sve proracunato jer krivicna tuzba povlaci i krivicnu odgovornost sto automatski znaci da doticni gospodin vise nebi mogao da radi posao u sudstvu. Disciplinska kazna je nesto poput povlacenja za uho i to je to. Tresla se gora, rodio se mis.MITO I KORUPCIJA!!!
U ovom slučaju vidimo da su: Radončić, Crnalić i Vasvija Vidović mafija uvezana sa Tegeltijom. To je Cosa Nostra.
Tako je pasa! Pokazi im dokle tvoja bahatost, arogancija i bezobrazluk moze da ide.