Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rijetki su srbi koji ovo misle a jos rjedji koji se usude ovako nesto progovoriti javno. tako je milane, svaka cast na ljudskosti.
Ovaj veci Snjoooko od Bakira🤣
Ovaj Dunovic samo levati islamske Srbe. On je nesto ranga Zeljka Komsica. On je tu samo da popuni kvotu sa pravoslavnim Srbima. Njegovo posao je isto kao i Komsicev, da sklepa par recenica kad mu Bakir nalozi. Ali sta ga briga, par hiljada maraka legne svaki mjesec, a obraz mu je otrpilike kao kod Komsica.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prihvatite da bio genocid. Genocid je počinio dio srbskog naroda ne cijeli srbski narod.
U rezoluciji Fino pise da se ne osudjuju Narodi vec pojedinci.A Vucic naravno politicki kaze da se osudjuju svi srbi da iskoristi narod koliko god moze.
Jest samo se oni svi osjecaju ko Mladic, dakle oni sami na sebe uzimaju odgovornost za zlocine iako njih niko nije ni prozvao, cudan svijet
Bravo
Isti Mark Knopfler😂😂😂
Bravo Milanče
Moj Milane, jauk'o sa grane, jauk'o sa grane, moooj Milaaane...
On je dobar Binsr?
Memorandum SANU..i sve će vam biti jasno!! Srbija do Tokija!
Bravo svaki pravoslavac se treba ograditi od politike koju vode ćetalji i jasno se distancirao od njih kako su to uradili crnogorci.
Bravo GROMADO...
Povampireni Vučić.
Naravno da ovo nije biljeg za kompletan srpski narod. Takvo misljenje je glupost ali ovo je jedan od nepobitnih cinjenica da je rs genocidna tvorevina!
a kad bosnje naturaju hrvatima onda moze u njihovo ime
Isto sam pomislila. Svojom izjavom je sam prisvojio ratnog zločinca.
recite ovom gospodinu, kad bude prolazio kroz Foču, neka se javi da mu bacim pola marke, za više i nije
Vucic mirotvorac kazu sarajevske jugobhalije sto idu u Bg na vakcinu
Milana Dunovica za srpskog clana predsjednistva
Bravo gospodine. Nisu svi Srbi zločinci niti loši ljudi. Treba se ograditi od takvih ljudi.