Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta on uradi za grad Sarajevo pa mu se dodjeli titula "pocasnog" gradjanina!!
Možda ga je branio gledajući kroz snajper je l' sve u redu. :D
Na stranu to zasto je uopce dobio titulu, nije ju jedini dobio nezasluzeno. Veci problem je kako je postao persona non grata medju Bosnjacima zbog izjave o trecem entitetu. Dobro, vi mislite da treci entitet nije rjesenje i ne zelite ga. Ali pogodite sta, niste jedini faktor u ovoj drzavi. Pita se nesto i Hrvate i srbe. 3 se konstituvna naroda. Pa ***u mater da se u Hrvatskoj npr. Istrijani zele odcjepit pa poslusali bi njihove argumente, vidjeli je li vecina ljudi u Istri za to i ako je nek se odcjepe. A ne ko bosnjaci, oce silom drzavu sa Hrvatima i srbima. Mos ga jebat kad ovi nece s vama. Koliko vas iskreno vjeruje da ce za 50 godina bih bit unitarna i skladna drzava 3 naroda? Raspast ce se ko i jugosrbija.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
E i vi svakom dajete titule !
ja msilim da Bandica toliko zanima ova titula da je tek sad saznao da ju je uoopste dobio :)
pa normala Hercegovac,sta ocekujes?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
eki on "počasni" građanin... počasno ga nabijem, i njega i njegov treći entitet, a u biti, nabijem i ova dva postojeća isto tako
Znači jednoumlje (kakvo se još jedino može vidjeti u Sjevernoj Koreji) jedino može proći u ovom sarajevu...koji ljigav grad i narod....PUUU
Nadam se da će svi ali baš svi hrvatski mediji nakon ovoga proledati i vidjeti zasTA kakva su govna i stoka zapravo ovi bošnjaci...jedinstven slučaj u Europi, inače viđen jedino još u Sjevernoj Koreji...civilizacijiski DNO DNA !!!
Učenik druge osnovne škole u Sarajevu poslan na pedagoški pregled i psihološko vještačenje , jer je greškom na pitanje učiteljice od koliko se entiteta sastoji naša zemlja odgovorio "Od tri".
bandic dace ti u herceg bosni titulo pocasnot hrvata i gospodina samo naprijed
Aha,ali u Sirokom XD
Dragan Covic, je uporan u cinjenici da je Komsic antihrvat, nije hrvat, nije legitiman predstavnik i tako bla bla bla.Ali nece da kaze jednu istinu, Komsic nije isao u Mostar, nije krao HT Eronet, nije napravio vise stotina miliona maraka stete u Alminiju, ali je on antihrvat jer mu nije poklic za dom spremni i U, sto je zabranjeno i u samoj Hrvatskoj, dok su hrvate vodili legitimni predstavnici, Draganu zafali para pa malo obidje u HT Eronet pa na najhrvatskijem kaze : O Hrvati, nebeski narode moj, sveta hrvatska zemlja treba pomoc od svog naroda u ovim uzburkalim vremenima ! pa se hrvatski patriotizam naplati nekoliko miliona.U prenesenom znacenju, sveta hrvatska zemlja je zaista sveta, jer na njoj su nikle neke od najskupocjenijih nekretnina doticnog.
Pa taj antihrvat Ž.K. će na kraju i presuditi mafiji iz " Veličanstvenih 7"
Jedan srbin iz Bijeljine je rekao jednu poraznu istinu za Srbe a i Hrvate u BiH; mi bi za Srbiju dali glavu, a Srbija za nas ne bi dala ni glavicu kupusa.Sada kad se Srbija zabavila svojim problemima, Hrvatska svojim, a Bgm i Turska svojim, narodi u BiH popustaju se lanaca.Neobicno je da poslije gasenja HZHB hrvatima, konkretno Draganu Covicu nije trebao treci enitet jer je vladao politickom scenom i imao svoj ''tal'', e sada kad je shvatio da nekadasnje ''hrvatine'' malo dolaze pameti pa su sad njihovi najhrvatskiji interesi da rade, da jedu i da ih se ne pljacka, sada pokusava da izdejstvuje 3 entitet u kojem bi njegov HDZ suvereno vladali i pljackali.Copy - paste RS.RS je geto, to niko nece da kaze ali to je istina.Ljudima se puni glava da progovore jednu rijec sa druga dva naroda da ce se zarazit.Ako progovore shvatit ce da istu muku muci i Mujo i Ante i Jovo, a onda ce se ne do Bog udruzit i pobunit.Uvijek je lahkse kontrolisat narod u getou i isprepadan.
Neka se nitko ne uvrijedi. Poznajući pomalo situaciju, mišljenja sam da je za jednog Hercegovca sa kamena i bilo poniženje nositi titulu počasnog građanina šehera. Za eventualne nejasnoće, molim obratiti se u Hercegovinu.
Pojašnjenje - drž* se kamena. Kamenjar ti je najbolja titula. Čim se otkačiš sa kam*na eto svima belaja!
Rekoh: ako ima nejasnoća...
Bandić je jedna budaletina i seljačina iz hercegovačkog krša par exellance. Ne znam otkud uopće ideja da se njemu dodijeli titula počasnog građanina Sarajeva.
kazniti ove koji mu dodijeliše titulu, kako molim po kojim osnovama..... ????
A zasto ju je uopste i dobio, zna neko?
Ko god dodje u Sarajevo dobije neku nagradu, sta je sljedece ? vucicu ili dacicu ? il je na redu da dobije dodikova opozicija
Jako priznanje, pih!
Ma nije to on mislio tako :-) samo je kupovao glasove hercegovaca i mazao gradjanima oci kao sto i nama ovdje ovi nasi rade, jer da nije hercegovaca nikad nebi ni bio gradonacalnik...
Ma nije to on mislio tako :-) samo je kupovao glasove hercegovaca i mazao gradjanima oci kao sto i nama ovdje ovi nasi rade, jer da nije hercegovaca nikad nebi ni bio gradonacalnik...