Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja jetrva je pocasni gradjanin Gluhe Bukovice...
Bošnjački Stolni Grad Zagreb
vidite mu "dekoracije" u naočalama, neka nepismena hercegovka, napucala se, voda se sa "jadonačelnikom Zagreba" i misli da je prva dama svijeta. E to je cilj glupog naroda sa naših prostora. Ona bi mu sad dala samo zato što je on "velika glava".
Da jeste kako nije Komšić bi bio počasni zagrepčanin, a Bandić počasni sarajlija i ne po dnevnoj politici nego po vezama ova dva grada prijateljskih susjeda, a Zagreb bi bio promotor Sarajeva i BiH u EU, na način kako to dolikuje... Ali kada se globalno podredi lokalnom, kada se nađu tri pametnjakovića koji glume da su veći patrioti od najvećih onda rđavu klincu i dlake smetaju... Aferim.
Milane obriši pakšu sa tom titulom i zaobilazi teheran ubuduće...imaš ti gdje doći kod svojih,,ko hebe prelivode,niko sa njima ne može u onom fildzanu od 24 %
Za sve ljubitelje skupljanja sličica , kolekcionare i druge. Razmjena panini sličica Fifa World Cup 2014 najbolji site, bez potrebe aktiviranja emailom(samo obična registracija): www.slicice-brazil.info
Bandić je prije svega kriminalac, pa onda sve ostalo.
Vjerujem da su njegove "zasluge" u gradjevinskim poslovima, koje su njegove firme obavljale po BiH. Lopov on, lopovi mu daju titule. Poserem se na njega, a i ona ove koji su mu titulu dali. Hoće li me sad opet banovati!?
Ajde neka mi netko objasni kako bi to treci entitet bio separatizam.Jedino sto bi donio je decentralizacija drzavne uprave.Naravno Sarajevu iz tog razloga ne pada na um izaci Hrvatima u susret; a oni se iz tog razloga osjecaju neravnopravno.Zele li Bosnjaci ocuvati stvarno BIH moraju se prestati ponasatikao da je ona samo njihova drzava.Razumijem njihove frustracije i strahove proizasle iz rata, no status quo nikome nece donjeti nista.Nazalost pravi problem Bosne je RS i da bi se umanjio njen znacaj Hrvatima se mora dozvoliti treci entitet makar samo u Sirokom.
Ajde ti meni objasni a što ne bi bilo 6-7 entiteta.Recimo entitet Bosanska Krajina,Entitet Hercegovina,Entitet Istočna Bosna,Entitet Središnja Bosna,Entitet Posavina,Entitet Sjeveroistočna Bosna.Bosna očuvana a više entiteta,nema kantona-županija.
Gospodine Bandicu, svaka vama cast. Ali bolje idite izgraditi jos jednu fontanu na racun gradjana Zagreba, znamo koliko im se divite. A BiH, njene granice, entitete itd.. ostavite BiH. BiH ima i visak politicara kojima je to posao. Tako da nam jos dodati nisu potrebni i ovi su previse. Hvala.
Sta je on to uopste uradio za Sarajevo i BIH
Ništa, ali se kod nas ova priznanja daju kao na pokretnoj traci. Aljina politika davanja priznanja.
Poseremo ti se na djela, kamenjarski dikobraže
Nijedno vase dijelo NEOPRAVDAVA VAS SEPARATIZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nek si im reko bandicu. pusti djecu nek se igraju klikera a ti svojim poslom
Polusvet...
Pocasni gradjanin Kiseljaka? Lol
Kiseljak je za vas-Kalifornija!
Ustašice, eto dadoh ti lajk jer si me zaista nasmijao :D Kiseljačino smiješna