Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije imala jer su urlali i skakali po prostoriji k"o majmuni... I sada im neko kriv..
Anp otisal u NATO, a BiH ministarstvo obrane pod Komsicevim ministrom. Bravo Komsicu.
TAKO ME JE PRIJATNO IZNENADIO NAS JEDINI PREDSJEDNIK GRAĐANSKE BIH. POTPISO ZA NATO PUT PA DODIJELIO 100 000 KM ISLAMSKOM CENTRU. BOSNJACKI POLITICARI I MILIONERI SRAM VAS BILO OGLEDAJTE SE NA JEDINOG PRAVOG PREDSJEDNIKA. ALAH GA NAGRADIO.
Dodik je dostavio dokument iz kojeg je izbacio pasuse koji mu se ne sviđaju. Izbacio je tabele koje se nalaze u sastavnom dijelu dokumenta. Ali kažem, nije sporan broj stranica već je sporno što su izbačene odredbe koje jasno dokazuju da je u pitanju ANP. Tamo se vidi da će BiH uraditi reformu odbrane u skladu s NATO standardima''
@CaptHusein Vidjećemo to, nema potrebe lagati sistematski kao što radite u pederaciji... Ne vidim benefite od toga jer od NATO nema nista..To je svako rekao samo vi i dalje lažete
Ja ne znam zasto sjednica uopste kad je dva sata prije sjednice poslat ANP. Uoravo sad razmatramo da Dodiku dodijelimo najzlatniji ljiljan. Covjek se okreno pravom putu. Dosao tobe. Ziv nam i zdrav bio i Alah ga sacuvo od vas.
Nato nije pijaca, pa da svaka drzava clanica (ili kandidat) odluci “e mi necemo slat anp, mi cemo poslat nesto drugo”. Zna se sta se salje u Nato. Dajte uozbiljite se. Idemo ka clanstvu u Natou..
Nato je, ko sto mile kaze, tu odavno. Vec je bombardovao srbe koji su junacki napadali nenaoruzane bosance i hrvate oruzjem cijele JNA u pokusaju da naprave veliku srbiju ubijajuci nevine ljude. Tako da se ova saradnja sad jos vise formalizuje. Ali nije bitna tu Bosna i Hercegovina, Bakir i Dodik. Nato ima stratesku korist od clanstva BiH. Molim te nemoj mi reci da mislis da ih Mile moze zaustaviti, jer bi to bilo zaista naivno od tebe :)