Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al je zato ovdje pocasni
Pa i u SDA je nepoželjan. Nema ga nigdje već 2 godine. Da mu nisu šarafe neki dan poskidali niko ga se ne bi ni sjetio. Tako i treba sa krimosima
Da barem FBI ima ovlasti u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ah sto se nasekirao pa ovaj genije nije ni imao ambicije nikad za ameriku
ev dodiku društva
Dolje prevaranti!!! Dolje lažovi!! Dolje kriminalci!!!
Narode omladino vidite li vi ko nama kroji sudbinu i zasto smo siromasna zemlja fuj fuj fuj fuj
Dođi nam na ćevape u sarajevo kad tako pričaš lijepo
E, jeste ga zaj. Ebali on na karti ne može naći Ameriku pa vidite li mu one glave kockaste lopovske... Da je pravde on ni u svom selu nebi mogao biti predsjednik mjesne zajednice kamo li nešto drugo. Dok nam on i njemu slicni likovi sjede na najvišim funkcijama nema ovdje države.
jesu ga i ostetili, nece moc spavat
NOVINAR: Bakire, dali Vas je stid? BAKIR: Ne!!! Nije me stid! ;)
Ni grama srama.
Amiru Z. će to TEŠKO PASTI !!! Neće moći da UKRADENI NOVAC troši u Americi !!!
Vidi se kako to rade normalne civilozovane zemlje...samo u Bosni jos moze biti pocascen nekom pozicijom u parlamentu kao nagradu..i naravno zadrzat ce pare koje je pokrao
nepoželjan je on i na ovim prostorima zajedno sa još mnogim.
Tipična SDA glOva.
HITNO,,IZBCITI"-sve SUDIJE,,naše"- a STRANCE..sve,,OSTVITI,,...pa da vidiš..bit će ih..pun ,,boing 747..(koliko ih ima malo bih bilo TRI..boinga..koji nebih imali mjesta u SAD..samo u..Turskoj..tamo se lova,,deponuje...100%.
Mafijaš i izdajica
SDA moto: Malo radi, puno kradi i idi u džamiju da te narod vidi i glasa za tebe!
Pompeu,,pročešljaj,,gospodu,,- rukovodeču u SDA..još su,,čupaviji,,od Amira...