Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmes dron za 1000km, dignes ga na 200 metara i vidis dim na sve strane. Onda fino inspektore poslati na lokacije da odrade svoj posao i popisu kazne onima koji pale. Popunile bi se sve rupe u budzetu za 10 dana. Naravno, bosnjo ce reci radim to u svom dvoristu. Toliko tupava izjava da ti mozak stane.
Lijepa sela, lijepo gore.
SVI OVI POŽARI SU PODMETNUTI - A AKO NISU ONDA TREBA UVESTI OGROMNE KAZNE ZA PALJENJE NISKOG RASTINJA I SL. PALJEVINA - VRIJEME JE DA SE STANE U KRAJ OVOME
pa bosanci su kulturno neosvješteni, nemarni to svi znamo od vazda
Pomozi ti vojnicima,
Ja bih im pripisao zatvor, a dao i otkaz ako vec negdje rade.