Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sk izvor podataka: druzenje s prekaljenim pjesnikom gosp Luzanskim. Relevantnost podataka = relevantnosti bilo cega povezanih s izvorom pa tako i s vama koji to pisete. Hrvatski korpus :S..pa proslo je vrijeme takvog nazivlja, uostalom gdin Luzanski je jos uvijek clan predsjednistva HDZ, jedne od celnih pozicija u korpusu xd i da, dajte malo postovanja i osnovne naobrazbe :) seljačino!
Ovaj je majmuncina bio do rata UDB-in potrčko cinkario i pakovao ljudima sve i svasta. U ratu je bio oficir u Armiji BiH i direktno ucestvovao u progonu hrvata iz srednje bosne. Sada je preko Ive Andrića Lužanskog uzeo sve funkcije u hrvatskom korpusu i naravno došao glave i samom Lužanskom. Neka je dolijat ce i on mamu mu nataknem lopvsku.
Pa ne može čovjek prihvatiti tu funkciju i baviti se njome kad još obnasa funkciju doministra sigurnosti. Sami sebe isključujete u ovoj obavijesti. Jel vi to stvarno mislite da je čovjek izabran u skupštinu i da je bio samo 5 minuta zato što mu se tako hoće.... Zapitajte se malo sta pišete....Trebali ste mu još napakovati da prima dvije plate... A o legitimnim predstavnicima bolje nemojte govoriti... Sramota sta je u Tuzli napravljeno!!
24 posto BiH, leglo potencijalnih terorista i to svijet zna. Svi ste vi Mevlid.
Mame ti, nemoj prati mozak Valteru..onaj koji je pravio CIRKUS predstavu u Sarajevi prije par dana je SRPSKI PLACENIK iz srbije..kriminalac i lopov.Vehabije finansira srbija sa dodikom i ostalom srpskom bratijom, treba pokazati da u BiH-i ima vehabija...vehabije su u srcu cet*niteta.! Pozdrav.
a vi sa ovakvim tekstovima nikad necete dalje od sda - sdp opcije sretno
SRPSKI MONSTRUM DODIK MILORAD NAJVECI KRIMINALAC I FASISTA U EVROPI! Ovom srbovampiru ideologije velikosrbizma JE VRIJEME DA SE ZAUVUJEK STAVI IZA RESETAKA. PJENI OD BJESNILA KO SRPSKI VAMPIR NAD ZRTVOM.!
kad čovjeku završi mandat na ovom poslu, vjerojatno ce onda moci razmotriti aktivnost u poslanickom mandatu. Bilo bi prilicno neozbiljno zapostavljati poziciju od drzavne vaznosti, kao i traziti od covjeka angaziranost na obje pozicije. problem je u vladi koja se ne moze formirati i omoguciti normalan nastavak mnogih bitnih procesa za BiH, sto vidimo i na ovom primjeru. @lopov: po nedavnim dogadjajima u glavnom gradu, vidimo koliko su izjave bile \"LAZNE\".. naravno da slavi s novcem drzave BiH, jer je na platnoj listi te drzave, pa ako tu i primi platu, dakle s njom ce slavit, tugovat, i sve ostalo sto zahtjeva finansijske izdatke itd :)) Zanimljivo je kako nitko ne spominje kako je isti gosp Krešić jedan od najzasluznijih sto danas uzivamo u bezviznom rezimu, ali ovi polupismeni ispadi su ipak popularniji izbor :)
Dario Simic je Srbin a ne Hrvat..ko to nije skonto onda je istinito glup..
zeljo-sarajevo 1:0
Ovaj Mijo Kresic je Hrvat koliko i mafijas i kriminalac Dragan Covic....potureni hrvati.!!!!! Ovaj Kresic je Srbin.....zivi pa vidjeli.!
Jel to onaj Mijo Kresic koji je htio hapsiti prosle godine Ministra Ahmetovica.? Mijo Kresic koji je davao LAZNE izjave i dokumente o terorizmu BiH-e UN-a... Mijo Kresic koji slavi po restoranima sa novcem drzave BiH-..?
nemojte o hrvatima lose, dat ce vam otkaz dario simic, direktor sarajevo-x :)