Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako i treba, svaka cast mijatovicu ... dosta nam je profashista koji i dalje siju mrznju i zlo gdje god dodju..
Svaka cast Mijatovicu a vrh vlasti bi trebao u buduce uskratiti posjetu i ulaske u BiH drzavu kako njemu samom tako i svima onima koji na bilo koji nacin doprinose narusavanju njenog suvereniteta i integriteta.
Mijatovicu, u ime kojih Srba ti govoris? Ja se kladim da za tebe nije ni uza familija glasala. Prosto nemas legitimitet da govoris u ime srpskog naroda. Valjda ti je toliko jasno, a ti pisi u svoje ime naravno...postujem
Lijepo je čovjek napisao da govori u svoje i ime svih normalnih ljudi.
Srbin u SDP = bosnjak u SNSD, pa vi skontajte koliko ga neko u BiH smatra Srbinom...
Mijatović je onaj što je želio da Kolje Hakiju galijašević-Meholjića?
Mijatović ima, Hakija i ne baš..
DACIC, MASALA, KOLIKIJE ERDOGANOV DJIKAN. DACICU, DE TI NJEMU ZAPJEVAJ OSMANAGU. ZNAM JA DA KRV NIJE VODA. DOKAZI MU SVOJE OSMANSKO PORIJEKLO.
Komunjare, komunjare, vi volite samo pare
Daco, jednom je jedan mudri covjek rekao: "Seri, Seri moj globe bijeli, nsi ti 'tica, vec pernato govno"
E jes ga razbuco čovjek, svaka čast.Izetbegovic,Radončić ili Nikšić šute ko pi..de
e,potpredsjedniče,pravi si bošnjo kockoglovi....pu seljoberu .....
Svaka čast Mijatoviću!
nemozes volu objasnit vo zna samo mu
A, ko je ovaj Dačić?
ovakvi gosti poput dacica nisu dobro dosli u BiH a sta ce nam ovakvi gosti kada imamo unutar drzave gore ljude od ovog dacica svinjskog govancica u sda hdz i snsd strankama
Sad bravo,to,majstore,legendo... On je Srbin,nije genocidni,iz sumske,djikan,zlo... To govori o vama,a govori i o njemu. Super je sto nemate drzavu,vlast ne moze da se konstituise,ne zna se koliko ljudi je napustilo Bosnu...Ali eto Srbina koji je Bosanac. Spomenik da mu podignete.
to vojine srbendo!aferim!nek si hin reko...valah!