Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta ćemo sa novinarima koji godinama 'seru k'o grlice' bez imalo odgovrnosti i snošenja posljedica za ono što godinama trabunjaju i opterećuju narod? Šta ćemo sa novinarskim i medijskim prostitutkama koji pišu tzv. nezavisne, a u stvari naručene tekstove, pa hebote štancaju ih ko Pizze u Pizzeriji (hoš džamo tekst, ili kapričoza ili bez mesa, sa mesom, hoš sa kečapom, ili ne..). Kada će odgovarati ratnohuškački novinari sa područja svih Ex Yu država (eno vidim npr Smiljko Šagolj se lijepo naživio, i umro od prirodne smrti)? To nam objasnite g-đo Mijatović, rasvijetlite nam um...
jadno je ovo društvo sa tim novinarima a pogotovo federalni novinari
Nisam ni ja za to da se novinare napada, ali nisam za to ni da se napadaju moleri, bravari, ucitelji.... Sta su to novinari uvijek nesto posebno a u sustini su iste p.cke k'o i politicari. Uostalom, da nam novinari nisu ovakvi ne bi bili ni politicari! Kad onaj grmalj iz Laktasa psuje bilo kom novinaru nema kolegijalnosti medju novinarima pa da mu svi izadju sa konferencije za stampu vec se smjehulje k'o zadnje hinje i sta onda ocekujete koji quratz? Ne smijete postaviti jedno jedino pitanje Lagumdziji - kako mu ide uredejivanje Dnevnika na FTV, a svi smo to vidjeli. Ne smijete Radoncica pritegnuti za paravojne formacije - ravnogorce! Stvarno, sta ocekujete?