Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji sud i na osnovu čega je dosudio genocid? Dje su dokazi?
Kod nas se vise brine o mrtvima i njihovim pravima nego zivima.. Desio se genocid, znamo, ali je to bilo prije 25 godina... A sistemski su oduzeta sva ljudska prava i vrijednosti zivima.. Nevjerovatno u kakvoj drzavi zivim... Svi pricaju samo o proslosti, mrtvima, a to sto mladi nemaju perspektive, sto smo vodeci po korupciji, sto penzije nisu dovoljne za rezije itd. to je nebitno ..
@babel Dok god gradjani zive na rubu siromastva svaki dan se treba boriti za njih.. Mrtvima je svejedno, oni su svoju borbu zavrsili.. koliko god plakali, molili itd.oni se nece vratiti, a ima toliko ljudi koji ce danas biti gladni...
Izdrkani srbi u BiH ali i šire, tako vam slatko i sa ogromnim ponosom, guštom i merakom yebajem vašu srpsku djecu,...SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i POSEEBNO srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.
Za sve glupsone. Ti ne moras nikoga ubiti da bi se nesto zvalo Genocid...
REci to Draganu Čoviću , on upravo tvrdi što i DOdik a suprotno od SUDA U HAGU da se GENOCID NIJE DESIO ! A čiji je on LEGITMNI ZASTUPNIK i KOJIH VRIJEDNSOTI, najbolje pokazuje da neće slaviti Hrvatsku da se NE BI OPET PUCALO PO MSTARCIMA U ISTOČNOM DIJELU GRADA TOM PRILIKOM !
Pa Dragan Čović to naziva stravičnim zločinom, a na njegovim portalima danas u komentarima Bošnjake nazivaju Turcima. Toliko hinjavoj i podloj igri škutora. Neka polahko, sami sebi jamu kopaju sa ovim igrarijama.
Ko finansira ove ublehaše kao što je Dunja koji se jave u medijima jednom godišnje. Revidira li iko ikad na kugli zemaljskoj njihov radni učinak? Tačno mi se povraća od svih faca koje izgmile iz jazbina zarad dvije tri niđe veze otrcane fraze.
Komesar za ljudska prava Vijeća Evrope je za tebe ublehaš? Čime se ti baviš?
@Aria, interesantno da mi ne prolazi ni jedna replika upucena tebi! Ti ne znas sta je genocid,mada znam sigurno da znas,nego si orkestrirani propagator ''genocida''. Odu ti deca,zene,stari autobusima koje su Srbi organizovali,i pricas o genocidu!!! Zlocin jeste ( streljanje zarobljenika),a sve ostalo je propaganda vasa.
uvesti novcane i zatvorske kazne za sve one koji negiraju genocid i zlocin. uporedo disciplinovati idiote i puniti budzet
Zasto BiH, ili baren FBiH, ne usvoji Zakon o zabrani negiranja genocida? Stvoreni su svi formalno-pravni uslovi. Koga i čega se to plašimo?
@SuljagineFateMujoI Hrvati su nam trenutno veći problem od đikana. HDZ je veći rušitelj Bosne od genocidnog SDS-a trenutno. Hrvatska lobira u Evropi PROTIV Bosne.