Komentari (896)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kompletna USA i Evropa se obratila...... NEGATIVNO na tvoju NDH izjavu, moja glupaco.... vama vjerskim radikalcima nije mjesto bilo gdje blizu civilizacije!
PS. Ne brini se, i radikalci iz Srbije su pokusali afirmisati Cetnistvo u Evropi putem filma i dobili su jedno veliko: ZNAMO MI KO STE VI, I UKIDAMO VAS. Niste sami.... druzite se sa cetnicima, dosta toga dijelite i sigurno cete se vise razumjeti nego sto ce vas iko normalan razumiti.
nije majka muju karala sto se kocko vec zato sto se vadio, da se fino usutila za mjesec dana bi svi zaboravili kakvu je budalastinu rekla I vozdra, ovako tone sve dublje I dublje u svojim dubioznim izjavama i da svima je jasno sta volis, a isto tako je jasno k'o dan da ti je bosna domovina, a to da si za bosnu spremna jesi al u kucru
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Evo ja sam rodjen u Sarajevu i tu zivim,po rodjenju katolik (po bolesnom shvatanju hrvat) a po mom bosanac i hercegovac (ne znam sta je to problem reci) al eto..Samo da kazem da bi volio pljunut u facu ovu šatro hrvaticu i pitat je KO SI TI (*** ti pleme seljacko) DA KAZES DA HRVATIMA NIJE MJESTO U SARAJEVU .. Ovaj grad je za svu pravu normalnu raju KOZO retardirana a ako ti se ne svidja idi dole u onu vukojebinu od Posušja ili Čitluka pa dole propagiraj fasizam,a nemoj nas (bosance.. po tvom hrvate) uvlacit u svoje prizemne vizije..
Uvijek će biti idiota... Meni je samo žao što su ovo ljudi koji se školuju ili su završili neke škole, a imaju ovako primitivna razmišljanja... Uvijek je učeni glupan bio veći glupan od glupana neznalice...
Hrvat nije niko po "bolesno shvatanju" , to jedino ako zivis u strahu jarane :) Vidis Hrvat na zapadu je ponosan i nevidi nista bolesno jer mu na zaadu nitko ne uskracuje da bude Hrvat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seli sta cekas..
Nakon propale karijere pjevacice dobijes posao u drzavnoj sluzbi Bosne i Hercegovine, redovnu platu, pošalju te u Japan na dva mjeseca navodno radi skolovanja pa opet tu troosis pare nas poreskih obveznika i opet ti nevalja BIH. Pa sta hocesssss kobilo.
Propali pokusaj od pjevačice, kao i glasnogovornice, jer nije svjesna da ne možeš biti službenik koji prima platu od novca poreznih obveznika a pisati gluposti po društvenim mrežama. Vrijeme joj je da se okusa u nečemu trećem.
Hoće li sada biti jedno slobodno mjesto u Ministarstvu turizma, ili sad tamo ide jedna iz Femminema?
Moze FB link ove preljepe cure? :D
Ja sam Hrvat i iz svog ugla mogu reci da se bezveze dramatizuje.Rekla kazala,pa sta nije smak svijeta.Dajte bavite se temama koje poticu zaposljavanje, a ne glupostima.
Možda ti misliš da vama Hrvatima nije mjesto u Sarajevu, no ne prodaji to kao generalni stav svih Hrvata i ostalih naroda u BiH.
Ko li je mlada cccc xD http://goo.gl/doqKaD
Hrvati su dobrodošli. Katolici su dobrodošli. Fašizam i nacionalizam nisu dobrodošli.
Ja znam kako je moj pradjed radio sa ustasama, metak u celo i gotova prica !! Sto to ne bi i sada radili tako,jer nam ustase,cetnici i handzari nedaju mira i dan danas ! A da znam ... DEMOKRATIJA hahahahahahahha
Pokusaj umjetnice,koja je sve u zivotu postigla na osnovu nacionalnog kljuca,sta drugo moze izjaviti! Ode na Eurosong jer po nacionalnom kljucu poslije Merlina i Vukojevica treba hrvat! Po nacionalnom kljucu dobije radno mjesto u ministarstvu nekom... Ova "umjetnica" da govori u ime hrvata u Sarajevu? Pitaj te prave hrvate,pitaj mog Bojana,Mladena,Borisa,Zdravku,Ivana,Ivanu,Maju,Slavena,pitaj Zeljka Komsica,pitaj Stjepana Kljuica,pitaj Vinka Puljica ima li mjesta za njih isto kao i za mene u nasem Sarajevu?! Oni trebaju kao hrvati da se pitaju odakle bas ti u Sarajevu,kako bas ti da radis u ministarstvu u nasem Sarajevu i odakle ti pravo u njihovo ime da govoris?! UMJETNICE MALODUSNA,SARAJEVO IMA DUSU I U NJEMU IMA MJESTA ZA SVE ONE KOJI IMAJU DUSU,A ZA TEBE I TAKVE KAO TI USKORO NECE BITI MJESTA NIGDJE!
ma **bes zensko koje treba zovnuti sa dva razlicita imena da bi skuzila da se njoj obracas
Hrvatima je i te kako mjesto u Sarajevu. I Srbima i Bošnjacima itd. Ali svakako nije mjesto spodobama kakva si ti. Ti si ruglo ženskog roda koje samo bliža obitelj može gledati i voliti. Ti si dno dna. FUJ,FUJ,FUJ,FUJ,FUJ
Vidite je na slici. Ja gledam i vidim jedno veliko ništa.
idi u Hrvatsku pa neka ti tamo dadnu platu, ovdje ste zastićeni ko medvjedi u šumi i nađi mi Hrvata u Sarajevu da ne radi ja ću ga u guzicu poljubiti.
Po Miji Martini i "Sieg Heil" je patriotski pozdrav jer to kad se prevede znaci zivjela pobjeda. Uostalom, zasto se od svih nacina pokazivanja, kako ova rece domoljublja, morao izabrati bas "Za dom spremni" ? Poklic koji se veze za najgore zlocine...ah da, ova fasisticka nakaza misli da to nisu zlocini jer smatra da su Ustase obavezno = Hrvati i odmah su samim time Ustase abolirane od bilo kakve osude jer su "njeni". Opet bolest kolektivizma pravi problem. Zar se nije moglo domoljublje izraziti na drukciji nacin koji nije vezan sa ratovima? Za ovakve fassiste je to ocito nemoguce. Slabo je domoljublje ciji je izvor u vanjskom neprijatelju, sta bi onda kad bi nestalo tih neprijatelja, odmah i domoljublja izgubi svoju svrhu. Domoljublje ne moze pocivati na vanjskom neprijatelju, jer to nije domoljublje nego samo zelja za unistenjem onog drugog pod plastom odbrane svoje drzave ili svog naroda.