Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve to treba protjerati i vratiti. Gledaj sve muškarci, nigdje ni jedne žene. Očigledno je da se dolazi u EU sa nekim jasnim ciljem, a već su dovoljno naštetili i BiH. Puštati porodice ponuditi im skrovište, pa bježali su i naši iz rata i borili se ali kao cijela porodica a ne samo muškarac koji ostavi ženu i dijete u ratu.
@NakituMinayaashi to i jeste rasturita vojska sa bliskog istoka koju niko neće da hrani ...naftna polja su pod kotrolom tankeri se pune a pobunjenička vojska abolirana bez kazni put EU.Svi zadovoljni.
treba bjezati iz bih.
Pa potrpaj fino sve to i vozi za Sarajevo kad već ideš i reci fino bagri toj tamo da ih ne šalje za Krajinu..
Jedan od poslova kojim treba da se pozabave uhljebi iz Islamske zajednice (respekt za pojedince). Da provode vrijeme sa tim ljudima, prihvate njihovu muku, pričaju sa njima, pričaju o svemu što smo i mi prošli, socijaliziraju ih... Sigurno bi bilo mnogo manje problema.
Gradonačelnik će se i odselit u Sarajevo i upravljat gradom preko mobitela. Kad su kantonalne i lokalne vlasti ovu najezdu dopustile, drugo nije ni za očekivat.
Pa upravo sadasnja vlast USK je stvorila problem. Na taj nacin sto su uveli zabranu prosirenja i otvaranja novih kampova u kojima migranti bi imali smjestaj, hranu i medicinsku pomoc. A sad zbog svoje zabrane kukaju kako 2.000 migranata tulumari ulicama. Isto ona zabrana ulazka novih migranata sa barikadom u Kljucu i Krupi je smjesna. :)
Sarajevo hoce bit metropola. Eto ljudi pa do milje
Uprastila vas braca a toliko ste im zeljeli pomoc. Krajisnici odose na zapad a ovo posta mjesavina Afhanistana i Pakistana. Sta uradiste od nekadasnje Turske Hrvatske😢😢😢
Jedzudz I medzudz Polako dolazi, razmislja li iko o tome, pomozite kolko mozete, ne treba Ovde pametovat
Ogromne pare se uzimaju za migrante iz kojekakvih Eu fondova, samo nasa vlast je navikla da uzima pare a nista ne radi.
jedini pravi problemi ove drzave su problemi koji direktno doticu nase politicare
Oni u Bihac, a vi svi djuture u Sarajevo. Dobra ideja.
@Tvrtkov Rijec djuture se pretezno koristi za stvari, a ovom kontekstu ja bih upotrijebio rijec dzematile
Čuj vlasti se oglušile.....treba migrante naseliti na Poljine pa bi se sve riješilo za par dana
@sector jedini pravi problemi ove drzave su problemi koji direktno doticu nase politicare