Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sipu na noge i hapsi
Ukratko, zašto jednostavno pristupiti problemu kad može komplikovano ... Kao i ova država, sve naopako ...
lazu...mektic kaze da migranata vise nema u bih....a mi vejrujemo mekticu....
Ja se stvarno divim bišćanima i krajišnicima na ovom strpljenju do sada, koliko mi je poznato migranti su okupirali sav Bihać koliko ih puno ima, sve je više razbojništava od tih migranata tako da se građani osjećaju sve manje sigurni, sigurno da ih neko ne bi toliko puno trpio.Baš briga Bakira za ovu problematiku njemu je važnija opština Centar-Sarajevo od deset drugih opština: Bihać, Bužim, Cazin, V. Kladuša, B. Krupa, Ključ, Sanski Most, B. Petrovac, Drvar, B. Grahovo.
@kepecTornjak bakir treba da pošalje policiju i da bagru istjera iz države, ipak su njegovi iz sda na vlasti
trebali bi I pred toranjem proteste org., kol'ko je ludi fahro migrant belaja napravio, a od one soson plaze neki azil npr napraviti
Krajina je mahom glasala za SDA i A SDA eto im sad Bakir pa nek ih spasava mene ti periguzi njemacki ne zanimaju ni 1 % zbog takvih nas zelena marva 20 godina unistava
Jest, jest. Pa sto ih se ne vraca nazad u Srbiju?
Pozvati komsije Srbe da se pobrinu za njih😂
Ograditi ih i pustit ih da uginu, govna kozojebska.
Toliko o cuvenoj krajiskoj hrabrosti hahahha par hiljada im terorise cijelu regiju
Nick ti bas prilici. Opisuje te u cjelosti.
Mektić zatvorio radnju ,isteko mandat ,rasulo.
Zamislite, Šuhret Fazlić potpisao saglasnost da se migranti smijeste u centar Bihaća, a sad njegove stranačke kolege pozivaju na proteste !? Protesti treba da se zakažu radnim danom, kako bi građani Bihaća tražili ostavke Gradskog vijeća i Gradskeuprave, koja je očigledno nesposobna da se nosi ovim problemom !!
@SuljagineFateMujoI Sasvim slučajno živim u Bihaću, i vjeruj mi znam šta pričam.
@SuljagineFateMujoI Nemaš pojma, vidim da si me s nekim zamijenio... Nino ? Ni blizu.... 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bišćani, neće vam hrvatska oprostiti preglašavanje hrvata i biranje komšića. poslije sarajeva ste najviše glasali za njega. ubrzo će vam hrvatska preispitati domovnice i putovnice. loši ste dečki, jako loši.
Nebitni ste
@SuljagineFateMujoI ... hrvatima je nemoguće poničtiti dvojna državljanstva, za ostale je upitno.
Zoveš državu, države nema. Ovdje svako samo boga moli da mu ne zatreba doktor, advokat, profesor, ili bilo kakva usluga koju je država dužna pružiti.
sadasnji migranti a buduci sda glasaci